Magazín

Tesla začala predávať LIMITOVANÚ edíciu piva GigaBier vo futuristickej fľaši

Spoločnosť Tesla na trh uviedla poriadne netradičnú novinku. Spustila predaj limitovanej edície futuristického piva, ktorého fľaša svieti v tme. A nie je vôbec lacné.

Ilustračný obrázok k článku Tesla začala predávať LIMITOVANÚ edíciu piva GigaBier vo futuristickej fľaši
10
Galéria

Spoločnosť Tesla vizionára Elona Muska je známa hlavne výrobou elektromobilov. Nedávno uviedla na európsky trh nezvyčajnú novinku.

Tá poteší zberateľov a milovníkov piva. Tesla začala predávať GigaBier Limited Edition. Ide o pivo, ktoré je inšpirované elektromobilom Tesla Cybertruck.

„Tesla GigaBier je navrhnuté tak, aby pripomínalo vozidlo Cybertruck a zároveň ctí 500-ročnú tradíciu nemeckého pivovarníctva Reinheitsgebot,“ opisuje spoločnosť novinku na svojom webe.

Futuristické balenie

GigaBier obsahuje 5 percent alkoholu a ide o edíciu piva plzenského typu, ktoré sa varí v Berlíne. Spoločnosť uvádza, že je vyrobené z vody, sladového jačmeňa, droždia a exkluzívnej odrody „Cyberchmeľu“ s „tónmi citrusov, bergamotu a sladkého ovocia.“

Pivo je dodávané vo futuristických fľašiach v luxusnom balení. „Každá fľaša má bezšvové lesklé čierne puzdro s vodoznakom Giga, ktoré svieti v tme,“ dodáva Tesla, ktorej európske zastúpenie nové pivo prezentovalo ako „Uvarené pre kyborgov, vyrobené ľuďmi.“

Aká je cena limitovanej edície piva GigaBier? Dozviete sa to na ďalšej strane!

Ďalšie lákavé články

GigaBier Limited Edition
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM