Krimi

Testy DNA odhalili desivú pravdu: Nájdené pozostatky patria známemu MAFIÁNOVI!

Pred niekoľkými rokmi sa po jednom z nahľadanejších Slovákov doslova zľahla zem. Obvinení muži sa rozhodli spolupracovať. Kriminalistom pomohli nájsť kostrové pozostatky.

Ilustračný obrázok k článku Testy DNA odhalili desivú pravdu: Nájdené pozostatky patria známemu MAFIÁNOVI!
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Vykopané kostrové pozostatky v Dolnom Chotári v okrese Galanta patria Róbertovi Nigutovi. Potvrdila to analýza vzorky DNA nálezu. Polícia SR o tom informovala na sociálnej sieti.

„Môžeme potvrdiť, že analýza vzorky DNA kostrového nálezu nájdeného dňa 14. júla 2022 potvrdila, že ide o uvedenú osobu,“ spresnili policajti.

Označili hrob

Národná kriminálna agentúra vykopala kostrové pozostatky na mieste, ktoré označili spolupracujúci obvinení ako miesto pochovania Niguta.

Róbert Nigut bol označovaný za vysokopostaveného člena východoslovenského gangu Róberta Okoličányho. Bol odsúdený na doživotie. Polícia po ňom pátrala od októbra 2013.

Prečítajte si tiež

Vraždy aj lúpeže

Pozostatky Róberta Niguta objavili pred vyše mesiacom. Zmizol ale už pred deviatimi rokmi.

„Róbert Nigut sa pred zmiznutím v lete 2013 z auta pokúsil zastreliť podnikateľa. S parťákom však havaroval. Namiesto toho, aby mu pomohol, polial ho benzínom. Bol členom mafiánskej skupiny okolo Róberta Okoličányho a ich zabijakom. Odsúdili ho na doživotie. Na konte má vraždy aj lúpeže. O tom, kam sa podel, sa špekulovalo v čase, keď niektorí členovia gangu sátorovcov prelomili mlčanie a začali spolupracovať s policajtmi. Po neúspešnej streľbe v Jahodnej ho mali ukryť v Dolnom Chotári a tam ho aj zlikvidovať,“ informuje portál tvnoviny.sk.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

ANALÝZA DNA KOSTROVÝCH POZOSTATKOV POTVRDILA IDENTITU HĽADANEJ OSOBY Národná kriminálna agentúra 14.07.2022 v Dolnom...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, August 30, 2022
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM