Stanislav Černák Šport

Timea (19), majsterka sveta v Bikini fitness zo Zvolena v novom VIDEU: Aha, ako si formuje postavu pred sezónou

Mimoriadne úspešná zvolenská športovkyňa Timea Trajteľová trénuje na novú sezónu o sto šesť. V súčasnosti sa pripravuje na slovenský šampionát juniorov. Pozrite si video z jej tréningu, v ktorom odhaľuje viaceré tajomstvá svojej postavy!

Ilustračný obrázok k článku Timea (19), majsterka sveta v Bikini fitness zo Zvolena v novom VIDEU: Aha, ako si formuje postavu pred sezónou
Zdroj: Dnes24.sk

Timea Trajteľová, ktorá nám predčasom poskytla exkluzívny rozhovor, trénuje pod vedením svojho kouča Andreja Mozolániho a pilne sa pripravuje na novú sezónu. Veď už onedlho ju čakajú veľké podujatia. V týchto dňoch zverejnila tréningové video, ktoré nájdete v našej videogalérii!

„Video bolo točené dva dni pred koncom objemovej prípravy a tento krát je zamerané na hrudník, biceps a brucho,“ povedala o videu úspešná športovkyňa. Momentálne je Timea v rysovacej fáze.

Pre Trajteľovú bude táto sezóna akousi prelomovou, pretože po prvýkrát sa predstaví pod federáciou SAKFST (Slovenská asociácia kulturistiky, fitness a silového trojboja), kdež to doteraz súťažila v naturálnej kulturistike (asociácia SANK).

„Najbližšia súťaž, ktorá ma čaká sú majstrovstvá Slovenska juniorov a junioriek v Hnúšti už 18. apríla. Toto podujatie je pre mňa nesmierne dôležité, pretože je nominačným na majstrovstvá Európy do španielskeho Santa Susanne, ktoré budú v máji,“ vysvetlila sympatická Timea.

Nám neostáva nič iné, len jej držať palce a za ten čas si nezabudnite pozrieť jej tréningové video.

Prečítajte si aj pár ďalších dobrých rád, ako si vyformovať dokonalé brucho

Foto: archív Timey Trajteľovej

Video z tréningu úspešnej zvolenskej fitnessky T. Trajteľovej (19)!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM