Rastislav Búgel Politika

Totálny ÚLET! Slovenským PREZIDENTOM chce byť aj kontroverzný influencer so "školou života"

Kandidatúru na prezidenta ohlásil aj kontroverzný influencer. Sám o sebe hovorí, že má školu života. Ak vyhrá, sľubuje napríklad vítanie návštev slivovicou.

Ilustračný obrázok k článku Totálny ÚLET! Slovenským PREZIDENTOM chce byť aj kontroverzný influencer so "školou života"
10
Galéria

44-ročný Peter Kuťka je kontroverzný zabávač a influencer známy pod prezývkou Kobra. Pred niekoľkými hodinami svojich priaznivcov šokoval. Oficiálne oznámil, že chce kandidovať na post slovenského prezidenta.

Milovník alkoholu na úrade práce

„Mám stredoškolské vzdelanie a školu života. Celý život som pracoval ako normálny človek s veľmi podpriemerným platom. Momentálne som na úrade práce. Školu mám dokončenú stredné odborné učilište s maturitou. Na sociálnych sieťach som svoj súkromný život otvoril fanúšikom a ukazujem 100% z môjho života,“ píše Kuťka na svojej webovej stránke prezidentkutka­.sk.

Sám o sebe hovorí, že sa nikdy netajil tým, že má rád alkohol. „Väčšinu života som obľuboval ľahké ženy ale teraz hľadám pravú lásku a asi som ju aj našiel. Mám za sebou zápas v MMA, ktorý som vyhral v prvom kole. Som úprimný a celý život hovorím pravdu,“ dodáva.

Aktuálne rozbehol zber podpisov, ktorých potrebuje 15-tisíc.

Neuveriteľné sľuby

Na webe, ktorý má podporiť jeho kandidatúru Kuťka píše aj o tom, že rukami pracoval 20 rokov, alkohol pije už 10 rokov, nemá práčku a ani auto, jeho najobľúbenejšia speváčka je Britney Spears a „mal som pohlavný styk už s 36 ženami.“

Peter Kuťka zverejnil aj 10 sľubov voličom. Medzi nimi sľubuje, že zahraničné návštevy bude vítať slivovicou, nie chlebom a soľou. Sľubuje, že nebude podvádzať prvú dámu, naučí sa viazať kravatu, zruší Covid a bude apelovať na priváty, „aby zlacneli.“

Zdá sa, že táto humorná kampaň zaberá. Príspevok, ktorým oznámil svoj zámer na kandidatúru, dosiahol za niekoľko hodín od zverejnenia viac ako 20-tisíc lajkov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Instagram.com/peter.kutka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM