han Správy

TOTO sa bude páčiť aj tým, čo nemajú Matoviča v láske: Naložil sám sebe!

Celé Slovensko zasiahla nielen pandémia, ale aj nenávistné vyjadrenia, do ktorých sa zapojili aj politici. Skúsime to trochu odľahčiť, rovnako ako premiér na svojom profile.

Ilustračný obrázok k článku TOTO sa bude páčiť aj tým, čo nemajú Matoviča v láske: Naložil sám sebe!
Zdroj: Facebook.com/Igor Matovic

Odkazy cez sociálne siete, vulgarizmy v priamom prenose počas tlačoviek či iné nenávistné urážky. To si šíria niektorí politici medzi sebou. Občas však nezaškodí, nastaviť si pred seba zrkadlo a spraviť si „srandičku“ zo seba samého.

Ďalší status do zbierky

Ako je známe, Igor Matovič si obľúbil písanie statusov na svojom Facebooku. Keďže sa nachádza v karanténe, Slováci s napätím čakali, s čím príde najnovšie. A dočkali sa!

„Už som vytretý… Keď som čakal na odber, tak som len tak mimochodom utrúsil, že nemám čuch a chuť…“ začína najnovší status premiéra.

Bol na teste

Týmto statusom prezradil, že bol na teste COVID-19. „Čuch a chuť v skutočnosti mám, lebo Klárka mi urobila na raňajky omeletku a tá voňala a chutila tak, že som jej otcovsky odporučil, že sa už môže vydávať,“ stojí ešte v statuse Igora Matoviča. To, ako test dopadol, sa iste dozvieme na sociálnej sieti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Už som vytretý😷 ... keď som čakal na odber, tak som len tak mimochodom utrúsil, že nemám čuch a chuť ... hneď som mal...

Posted by Igor Matovic on Friday, November 6, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM