han Správy Politika

TRAPAS poslankyne v parlamente! Prečo zmizla pod rečníckym pultom? FOTO a VIDEO

Poslankyňa Romana Tabák (OĽaNO) si počas rozpravy odrazu čupla a skryla sa pod rečnícky pult...

Ilustračný obrázok k článku TRAPAS poslankyne v parlamente! Prečo zmizla pod rečníckym pultom? FOTO a VIDEO
Zdroj: tv.nrsr.sk

Občas to vypáli tak, že aj zdĺhavé rozpravy poslancov v parlamente prinesú niečo zábavné. Tentoraz sa o humornú vsuvku postarala bývalá tenistka, ktorá vyviedla to, čo ešte zrejme nikto z jej predchodcov.

Mohlo za to rúško?

Romana mala vystúpenie ohľadom zvýšenia cien za tabakové výrobky, no neustále sa otáčala a chcela si dať dole rúško. Schôdzu národnej rady viedol podpredseda parlamentu Milan Laurenčík (SaS), ktorý poslankyňu upozornil, že jej za prejav bez rúška hrozí pokuta 1 650 eur. „To je dosť peňazí,“ podotkla 29-ročná Tabák.

Po niekoľkých sekundách však spravila členka OĽaNO niečo neobvyklé. „Pardón, musím sa nadýchnuť,“ zahlásila, čupla si a schovala sa pod pultom. Prekvapení poslanci sa nestihli čudovať, čo sa to deje. Dokonca sa išli presvedčiť, či je v poriadku.

Pomohli jej

„Pani poslankyňa, kľudne sa nadýchnite. No teraz ste nám zmizla z obrazu, aj pod pultom. Nechcete vodu, pani poslankyňa?“ zaujímal sa Laurenčík, ktorý jej nakoniec spomínanú vodu doniesol a ďalšia kolegyňa jej zase podarovala nové rúško.

Video z rozpravy, kde je aj vystúpenie Tabák, si môžete pozrieť TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM