Magazín

TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Ktoré znamenie bude čeliť NEVERE?

Ako sa bude dariť jednotlivým znameniam zverokruhu v týždni od 26. septembra do 2. októbra?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP astrologičky Valiky: Ktoré znamenie bude čeliť NEVERE?
Zdroj: pixabay.com

Baran

Počas týchto dní sa nebudete cítiť v psychickej pohode. Budete podráždení, nervózni a deprimovaní. No napriek všetkým týmto nepríjemným pocitom sa vám v zamestnaní, v podnikaní a kariére darí. V osobnom živote, zvlášť v oblasti lásky, sa môžete tešiť na príjemné chvíle v spoločnosti vašich partnerov. Vy nezadaní zase z nových vzťahov.

Býk

Celý tento pracovný týždeň budete bez nálady. Ani práca vás nebude baviť, čo bude mať negatívny dopad na vaše pracovné výkony, ale aj výsledky. Preto sa radšej venujte len tým najnutnejším povinnostiam. Ešteže v osobnom živote a citovej oblasti bude všetko v najlepšom poriadku. Ak ste nezadaní a túžite po láske, nezostávajte cez víkend doma a vyberte sa medzi ľudí.

Blíženci

V zamestnaní sa pokúste postíhať čo najviac počas pondelka. V tento deň sa vám bude aspoň ako-tak dariť, pretože od utorka do štvrtka to budete mať naozaj náročné. Piatok už bude pokojný. V súkromí sa snažte doma v stredu vyhnúť zbytočným výmenám názorov medzi vami a vašou rodinou. Naopak v piatok vám vesmír bude priať v oblasti lásky.

Horoskop pokračuje na ďalšej strane.

Týždenný horoskop pre vás pripravila astrologička Valika Polčicová.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM