MAK Magazín Lifestyle

TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Dve znamenia sú doslova požehnané!

Čo vás čaká v týždni od 16.3. do 22.3. 2020?

Ilustračný obrázok k článku TÝŽDENNÝ HOROSKOP podľa Valiky: Dve znamenia sú doslova požehnané!
Zdroj: Dnes24.sk

Valika Polčicová, ktorá sa astrológii venuje už viac ako 30 rokov, vypracovala pre jednotlivé znamenia týždenný horoskop.

16.3. – 22.3. 2020

Baran

Už dlhšie obdobie sa vám darí napĺňať si vaše pracovné a možno aj kariérne ambície a nebude tomu inak ani tento týždeň. Tak pokračujte v nastolenej ceste. Úspech máte istý.

No v súkromí, hlavne v rodinných záležitostiach sa snažte byť nápomocný, pretože budete mať tendencie skôr škodiť vašim blízkym rôznymi vašimi nepremyslenými počinmi alebo požiadavkami, ktorými by ste ich mohli dostať do vážnych nepríjemností a problémov.

Býk

Tento týždeň by ste sa v zamestnaní mali sústrediť hlavne na dokončenie všetkých vašich nových projektov a plánov, aby ste ich mohli čo najskôr uviesť do reálnej podoby. Vám to totiž počas týchto dní bude naozaj „páliť" a vaša fantázia a predstavivosť nebude poznať hranice.

V osobnom živote budete mať opäť zmiešané pocity v oblasti vašeho citového života lebo stále nebudete schopný dať do rovnováhy vaše predstavy s tým, čo naozaj prežívate.

Blíženci

V pondelok a v utorok budete na pracovisku ako zabrzdený vagón. Nebude sa vám dariť pohnúť sa z miesta. Ale už od stredy sa situácia zmení a vám sa bude dariť dobehnúť všetko. V piatok tak odovzdáte vašim nadriadeným všetko spracované tak, ako to od vás očakávajú.

V súkromí by ste mali venovať váš voľný čas náučným knihám, alebo sa venujte kultúre, pretože budete pociťovať potrebu práve po nových informáciách v týchto oblastiach.

Rak

Postupne vašim tempom, ktoré vám vyhovuje, si budete plniť všetky vaše pracovné povinnosti s rozvahou a pokojom, ktoré vám taktiež budú nápomocné v dosiahnutí dobrých výkonov, ale aj výsledkov.

Ak chcete niečo dôležité riešiť v rámci vašej rodiny, alebo s partnermi, stihnite to počas piatku, pretože už počas víkendu bude každá vaša snaha márna. Dosiahli by ste tak maximálne to, že by všetci okolo vás boli v rozpakoch z toho, čo vlastne od nich žiadate.

Lev

Opäť máte pevne v rukách a pod plnou kontrolou všetky dôležité pracovné záležitosti, od ktorých očakávate len dobré výsledky. Taktiež sa vám darí všetkých vašich spolupracovníkov viesť a motivovať k výkonom, ktoré presahujú ich bežný priemer, takže vám nič nebráni v tom, byť úspešný.

Preto si budete môcť doma dovoliť urobiť zo seba „granta" a nechať vašich blízkych, aby vás trochu využívali pre ich potreby. Vám to nijako nezoberie z vašej dôležitosti a ich to poteší.

Panna

Počas pondelka a utorka sa nebudete cítiť vo svojej koži, pretože sa v zamestnaní nebudete vedieť „rozbehnúť" spôsobom ako ste zvyknutý. Ale už od stredy sa opäť všetko dostane do zabehnutých koľají a vy stíhate dať všetky vaše úlohy na tento týždeň do poriadku ako k vašej, tak aj k spokojnosti vašich nadriadených.

Váš osobný voľný čas počas týchto dní venujte činnostiam, ktoré vám dokážu naplniť vašu potrebu doplniť si vedomosti z oblasti vzdelávania a kultúry.

Váhy

V tieto dni vám to bude naozaj veľmi dobre myslieť, preto by ste na pracovisku mali zamerať vašu energiu na dokončenie všetkých rozpracovaných projektov a plánov. O to skôr sa vám ich bude dariť uviesť úspešne do praxe.

V súkromí sa budete opäť trochu trápiť v oblasti vašeho citového života, pretože ešte stále sa vaše predstavy nebudú stotožňovať s realitou. Nechajte tomu čas, tak ako tieto pre vás nemilé pocity prišli, tak sa aj stratia.

Škorpión

Od pondelka do stredy by ste si mali v zamestnaní pripraviť všetky vaše projekty, ktoré chcete vašim nadriadeným predstaviť, aby ste im ich mohli vo štvrtok predložiť kompletné. V takom prípade máte isté, že vám ich odobria bez pripomienok.

V súkromí očakávajte, že budete zvádzať boje z vašimi vnútornými „démonmi", ktorý vás budú navádzať na skutky, ktorými by ste mohli ublížiť vašim blízkym. Preto sa im snažte odolať.

Strelec

Tak, ako počas minulého, tak počas tohoto týždňa ste a budete na vlne úspechov či už v profesionálnej oblasti vašeho života ale aj v súkromí. Okrem toho pri vás naďalej stojí šťastena, ktorá vám umožňuje získavať aj náhodami, takže nič nestratíte, ak si aj počas týchto dní podáte nejakú lotériu.

No, cez to všetko sa nestane nič, ak si zachováte vnútornú rovnováhu a obozretnosť, pretože by ste sa mohli nechať ovplyvniť určitou bezstarostnosťou, ktorá by sa vám mohla vypomstiť.

Kozorožec

Vaše pracovné záležitosti si opäť, ako v drvivej väčšine, plníte bez chýb. Vaša uvážlivosť, zodpovednosť a dobrý odhad vám zaručujú, že vaše výsledky budú výborné.

Zato v súkromí budete mať tendencie podliehať vami neovereným informáciám a pod ich vplyvom budete reagovať a robiť rozhodnutia smerom k vám blízkym ľuďom, čo by mohlo mať za následok, že by ste mohli prísť o niekoho z nich. Preto dobre zvážte čo urobíte.

Vodnár

Máte nastavený správny smer, ale aj vysokú latku, či už v pracovnej oblasti, alebo v osobnom živote. A darí sa vám plniť bod po bode všetko. Tak isto to bude aj počas tohoto týždňa. K tomu vám bude pomáhať nie len priazeň nebeskej oblohy, ale aj šťastena sa vás bude držať. Čo tak vyskúšať jej vplyv pri nejakej lotérii?

V súkromí sa počas víkendu budete snažiť byť nápomocný vašim priateľom a rodine, čo náležite využijú, ale aj ocenia.

Ryby

Pripravte sa na to, že sa vás budú vaši spolupracovníci snažiť ovplyvňovať. Hlavne tých z vás, ktorý pracujete na riadiacich postoch. Berte to ako ich pokusy skúšať, nie len, vašu trpezlivosť, ale aj to, čo si môžu k vám dovoliť.

V osobnom živote, hlavne vy ženy, budete mať tendencie byť v tieto dni rozšafné, čo nieje nič zlé, ale všetko má svoje hranice. Preto si dávajte pozor na to, aby ste tou rozšafnosťou nedráždili vašich partnerov tým nesprávnym spôsobom.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM