TOS Lifestyle

V Bez servítky sa stretli špičkoví šéfkuchári: Správanie jedného z nich VYTOČILO divákov!

Diváci populárnej šou nenechali nitku suchú na známom televíznom šéfkuchárovi! Čím ich vytočil do vývrtky?

Ilustračný obrázok k článku V Bez servítky sa stretli špičkoví šéfkuchári: Správanie jedného z nich VYTOČILO divákov!
Zdroj: Facebook.com/Bez servítky - TV JOJ

Zo strany tvorcov šou Bez servítky to bola trefa do čierneho. Dali dokopy partiu súťažiacich šéfkuchárov a diváci oceňujú, že sa tento týždeň mohli inšpirovať. Šou im tentoraz ponúkla namiesto nezmyselných konfliktov skutočné kuchárske majstrovstvo.

„Fantázia. Opäť ľudia, čo rozumejú téme a vedia sa správať. Radosť pozerať, dá sa aj podchytiť dobrá rada či nápad. Takto by to malo vyzerať,“ pochválil na sociálnej sieti Karol.

Kritika na ostatných

Už v priebehu pondelkovej časti sa však jeden zo šéfkuchárov začal prejavovať štýlom, ktorý väčšine divákov absolútne nesadol. Dospelo to až k tomu, že sociálne siete šou sú doslova zaplavené negatívnymi komentármi na jeho osobu.

Tou osobou je šéfkuchár Daniel, ktorý ako uviedol v šou, prevádzkuje tri reštaurácie a mnohí ho poznajú z televíznych obrazoviek, hlavne z Telerána.

„Ten potetovaný samuraj… Si natriasal vlastné ego… Ešte som sa nestretla s takým negatívnym prístupom,“ napísala Lucia po pondelkovej časti.

Varil snaživý Filip, najmladší z tejto partii. Viacero divákov si všimlo, že práve jeho počas celého týždňa Dano často zhadzoval. Aspoň podľa odvysielaných záberov.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Langoše, vyprážaný syr, ale aj viacerí pomocníci. 🥣😎 Dano dnes bude mať svojim kolegov čo vysvetľovať. Nie všetko totiž dopadne podľa jeho predstáv. 🧑‍🍳

Posted by Bez servítky - TV JOJ on Thursday, January 11, 2024

Až prišiel jeho deň…

Sám Daniel, pri ktorom sa v komentároch čoraz častejšie začalo objavovať slovo „ego“, sa úlohy hostiteľa zhostil vo štvrtkovej časti. A oproti ostatným súťažiacim pohorel. Dostal suverénne najmenej bodov (24 zo 40), pričom ostatným kuchárom vadilo okrem iného aj zloženie pripraveného menu či výpomoc od čašníka.

„Tento pán Ego môže byť rád, že ho Filip nazval kolegom. Zakomplexovaný, nepríjemný. Aj to tlieskanie na čašníka, hrozné,“ okomentovala Natália.

„Dúfam, že Dano sa už po včerajšku prestane naparovať a že si vstúpi do svedomia. Potrebuje trošku sebareflexie a hlavne pokory. Veď, keď mu už neotvoril oči ten jeho prepadák a oprávnená kritika kolegov, nech si prečíta, ako ho hodnotí široká verejnosť. Vždy je šanca na nápravu,“ odkazuje mu Anka.

„Čo má tento pán proti Filipovi celý týždeň? Môže sa od neho učiť variť aj správať sa… Kritizuje celý týždeň, vysoké ego, tlieskanie na čašníka a vyjadrenia typu moji ľudia… Tomu sa povie ,,úroveň“. Zvyšok partie pecka. Skladám klobúk dole pred nimi – profíci, skvelé jedlo, skromnosť, dobré vyžarovanie a od každého z nich som aj niečo nové pochytila. Perfektný týždeň!" zhodnotila Natália, s ktorou mnohí súhlasia.

Bola ich kritika oprávnená? 🤭 Danovi vytkli kolegovia - kuchári hneď niekoľko vecí. Okrem iného aj to, že viacero...

Posted by Bez servítky - TV JOJ on Thursday, January 11, 2024

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM