Monika Hanigovská Magazín

Veľké „PRIZNANIE“ v šoubiznise: Je mladý herec otcom dieťaťa Veroniky Nízlovej?

Porušil tajnú dohodu? Je mladý herec otcom dieťaťa Veroniky Nízlovej? Spevák do sveta vypustil pieseň plnú lásky.

Ilustračný obrázok k článku Veľké „PRIZNANIE“ v šoubiznise: Je mladý herec otcom dieťaťa Veroniky Nízlovej?
6
Galéria

Speváčka Veronika Nízlová je nateraz najmä mamičkou. Začiatkom novembra porodila dcéru Neu, no ešte predtým stihla poriadne prekvapiť fanúšikov svojím požehnaným stavom, keďže dovtedy po svojom boku nepotvrdila žiadneho partnera. Tým, že sa stane mamou, sa totiž pochválila až v období, keď už svoje tehotenské bruško nemohla ukryť.

„Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná,“ napísala vtedy dojemne na Instagram.

Poruší dohodu?

Následne prekvapila druhýkrát, keď sa rozhodla, že meno otca ukryje pred svetom. ,,Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,“ odkázala mu cez Instagram speváčka.

Priznanie v piesni?

V médiách sa začalo ihneď skloňovať meno 20-ročného herca a speváka Matúša Kolárovského, známeho zo seriálu Pán profesor.

Herec a spevák sa doteraz k otcovstvu verejne nehlásil a mlčal. Presekne tichú dohodu jeho najnovší videoklip? V novinke „My“ sa približne v polovici objaví s dieťaťom v náručí a so slzami v očiach spieva: „Myslím, že Boh mi dal najväčší dar. Vždy keď sa pozerám na tvoju tvár. Tvoja krv je aj moja, moja krv je aj tvoja.“

„Toto je ono… Konečne ide von niečo, čo mám najviac rád,“ priznal sa mladý talentovaný spevák na Instagram Stories ešte tesne pred tým, ako uverejnil videoklip.

Priznal sa?

To, že je Kolárovský skutočne otcom, mal potvrdiť i človek z hudobného prostredia. „Cez víkend nakrúca videoklip k novej pesničke. Počul som, že to má byť veľká vec, lebo práve tam má priznať, že je otcom.“ Informuje o tom zivot.pluska.sk.

Speváčka taktiež zareagovala a po uverejnení klipu nahrala na Instagram Stories spoločné fotky. Matúš Kolárovský na jednej z nich drží a kŕmi bábätko.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Myslíte si, že Nea je dcérou Matúša Kolárovského?

áno 84.6%
nie 15.4%
Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM