Aktualizované han Krimi

Veľký POŽIAR v Trnave: Plamene sa blížili k bytovkám, rýchly zásah hasičov! FOTO

Krátko pred siedmou hodinou podvečer mali trnavskí hasiči plné ruky práce. Zasahovali pri obrovskom požiari v tesnej blízkosti bytových domov.

Ilustračný obrázok k článku Veľký POŽIAR v Trnave: Plamene sa blížili k bytovkám, rýchly zásah hasičov! FOTO
5
Galéria

Obyvatelia krajského mesta zostali ako „obarení“. Veľké plamene sa v dôsledku silného vetra blížili z poľa k bytovkám plných ľudí.

O požiari informovali aj policajti na Facebooku. „Viacerí ste nám oznámili v Trnave požiar. Na mieste sú hasiči aj policajti. Tí zabezpečili miesto a vykonávajú potrebnú asistenciu hasičom,“ píše polícia na sociálnej sieti.

„Nateraz nie je potrebné vykonať evakuáciu obyvateľov v blízkom okolí,“ dodávajú muži zákona, nakoľko aj z fotografií a videí bolo vidieť, že sa plamene blížia k bytovkám.

Miesto požiaru

Obrovské plamene sa šírili za sídliskom Prednádražie v Trnave smerom na Kamenný mlyn. „Požiar na poli, kde bolo neskosené obilie, majú hasiči pod kontrolou a na miesto prizvali zistovateľa príčin požiaru, ktorý sa vyjadrí k príčine jeho vzniku,“ dodala polícia.

Požiar lokalizovali o 19.50 h, na mieste zostávajú hasiči a hľadajú skryté ohniská. Pri požiari zhorelo nepokosené obilie na rozlohe 18 hektárov. K zraneniu osôb nedošlo.

Výber z aktuálnych tém:

Obrovský požiar v Trnave
5
Galéria
Zdroj: trnava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM