han Politika

Vianoce u Sulíka: Najprv ho označili za plešatého geňa, potom ukázal psa Baróna!

Aké sú dozvuky najkrajších sviatkov v roku u našich politikov? Napríklad taký minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) ich prežil zaujímavo.

Ilustračný obrázok k článku Vianoce u Sulíka: Najprv ho označili za plešatého geňa, potom ukázal psa Baróna!
Zdroj: Facebook.com/Richard Sulik

Máloktorý politik sa v súčasnosti venuje neprajným odkazom či komentárom na sociálnych sieťach. Keďže boli Vianoce, spravil líder SaS výnimku. „Blíži sa čas sviatkov mieru, pokoja, odpúšťania. Rozhodol som sa, že prečítam niekoľko komentárov od mojich hejterov,“ povedal Sulík na začiatku videa, ktoré skutočne venoval takým, čo sa na jeho adresu alebo vlády, vyjadrili negatívne.

„Chlapče, bež už klokanov naháňať,“ začal Sulík s prvým hejterom. „Riško, boha zatvor školy, mám z nej už depky, ty plešatý geň,“ schuti sa smial minister a vtipne dodal: „Písal to Filip, dúfam, že nie môj syn.“

Výber z odkazov

Aj na ďalších hláškach sa politik zabával: „Natoč recept na účes. Natočím a poviem, aký šampón používam. Pred čím nás chrániť? Jedine pred touto vládou. Ste ako tá vakcína, nanič!“ Keďže Sulík je známy svojou vášňou k varení, pár hejterov sa obulo aj do tejto oblasti. „Varenie ti ide lepšie ako ministrovanie,“ znel komentár, na ktorý Sulík odpovedal: „Tak to je dobrá pochvala…“

„Choď už do tej Austrálie a daj nám tu svätý pokoj. Osobne ti zaplatím letenku,“ prečítal Sulík odkaz a pousmial sa: „Toto je šarmantná ponuka a nie hejt.“

Domáci miláčik

Čo si našiel minister hospodárstva pod stromčekom? Milovníci domácich miláčikov si prídu na svoje. Sulík totiž hrdo zapózoval pri stromčeku s novým členom rodiny! „Na Štedrý večer k nám pribudol Barón von Bahnhof a pomaly si na seba zvykáme,“ napísal na Facebook a pridal aj fotku.

Štvornohý chlpáč dostal rovnaké meno aké mal Rudolf Hrušínský vo filme Vesničko má středisková. Tam sa jeho pes volal Karl von Bahnhof. Žeby sa ním inšpiroval aj Sulík?


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM