Monika Gécziová Regióny

VIDEO a FOTO: Jesenný zraz veteránov: TAKÉTO skvosty zaplnili bardejovské námestie

Majitelia nablýskaných veteránov vyvetrali svoje tátoše a v plnej kráse ich predviedli na jesennom zraze v Bardejove. Pozrite na tú nádheru!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO a FOTO: Jesenný zraz veteránov: TAKÉTO skvosty zaplnili bardejovské námestie
72
Galéria
Zdroj: Retro Klub Bardejov

Krásna októbrová nedeľa prilákala na Radničné námestie v Bardejove množstvo zvedavcov a fanúšikov vzácnych veteránov. Tie sa tu stretli v rámci tretieho – jesenného výjazdu organizovaného Retro Klubom Bardejov.

„Mali sme 87 až 90 registrovaných vozidiel z každého kúta východného Slovenska. Účasť však bola medzinárodná, nakoľko máme veľa známych kolegov Poliakov,“ prezradil Jakub Prokop z Retro Klubu Bardejov a dodal, že výjazd dopadol na jednotku: „Každý, vrátane nás usporiadateľov, bol maximálne spokojný a všetko, až na malé poruchy niektorých vozidiel, prebehlo bez komplikácií. Prialo nám aj počasie, čo bol základ.“

Autíčka, ktoré sa zrazu zúčastnili, sa pýšili rokom výroby od 1990 až po 1940, motocykle značky JAWA boli vyrobené v 80-tych až 60-tych rokoch. „Každé jedno vozidlo bolo vzácne,“ zdôraznil Prokop a dodal, že tri z nich boli ocenené ako najkrajšie.

Prvé miesto si vyslúžil domáci Bardejovčan s autíčkom Opel GT 1973. Z druhého miesta sa tešil majiteľ motocykla JAWA 350 360 1964 a tretie miesto sa ušlo majiteľovi auta Mercedes Benz w108 1968.

Pozrite si nablýskané veterány na videu a v priloženej fotogalérii!

Zdroj: Dnes24.sk
OBRAZOM: Takéto skvosty zdobili bardejovské námestie
72
Galéria
Zdroj: Retro Klub Bardejov
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM