Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

VIDEO, z ktorého mrazí: Policajti spútali ženu a nechali ju v aute, ktoré zmietol vlak!

Mladá vodička bola podozrivá z incidentu so zbraňou. Policajti ju však zadržali veľmi nešťastným spôsobom a nechali ju v aute priamo na koľajniciach.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO, z ktorého mrazí: Policajti spútali ženu a nechali ju v aute, ktoré zmietol vlak!
Zdroj: YouTube.com/WKYC Channel 3

Na verejnosť sa dostalo hrozivé video zrážky osobného auta s vlakom. Takéto strety mávajú obvykle fatálne následky a žiaľ, nie sú ojedinelé. Na tomto prípade z amerického Colorada je však zarážajúce, že nehodu majú zrejme na svedomí policajti.

Naháňačka

Ako ozrejmuje Denver Post, všetko začalo klasickou policajnou naháňačkou.

Polícia prenasledovala auto, ktoré šoférovala dvadsaťročná žena. Yareni Rios-Gonzalezová mala byť zapletená do incidentu so zbraňou. Vodička mužom zákona chvíľu unikala a potom zastavila pri železničnom priecestí, následne jedno z policajných áut zastavilo priamo v koľajisku.

S vlakom nepočítali

Policajti ženu spacifikovali a umiestnili na zadné sedadlo policajného auta, ktoré stálo na koľajniciach. Vtom sa stalo niečo strašné. Prichádzajúci vlak auto s bezbrannou ženou doslova zmietol.

Zábery vyzerajú desivo, žena však ako zázrakom prežila. Utrpela ale početné zlomeniny a vážne poranenie hlavy. Jej právnik podľa Denver Post uviedol, že je šokovaný, že jeho klientka z takejto nehody vyviazla živá. Identitu policajtov ani podrobnosti o vyšetrovaní tejto udalosti zatiaľ americké úrady nezverejnili.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: YouTube.com

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM