han Správy

Vie pobaviť, ale aj prestreliť či nahnevať: TOTO sú pamätné výroky Igora Matoviča!

Bože, čo zase píše?! Takáto býva reakcia ľudí na statusy na sociálnych sieťach, ktoré chŕli premiér Igor Matovič. Zopár sme ich pre vás vybrali.

Ilustračný obrázok k článku Vie pobaviť, ale aj prestreliť či nahnevať: TOTO sú pamätné výroky Igora Matoviča!
Zdroj: Facebook.com/igor.matovic.7

Líder strany OĽANO sa po víťazstve vo voľbách chopil premiérskeho kresla. Okrem toho pevne do rúk chytil aj svoj oficiálny profil na Facebooku, kam pravidelne pridáva statusy, názory, informácie, či postrehy.

Výroky sa stali „hitom“

Práve niektoré z týchto príspevkov ležia v žalúdku mnohým Slovákom. Sú totiž presvedčení, že „srandičky“ alebo rôzne výroky Igora Matoviča jednoducho nepatria k takému významnému postu. Tak či onak, vybrali sme niekoľko z nich a je na vás, či sa na nich pobavíte alebo pohoršíte.

Výroky Igora Matoviča

  • „Som veľmi rád, že si organizátori blokovania diaľnice dali povedať a rozhodli sa pôvodný plán nakoniec neuskutočniť – a svoj protest zrealizovali len spomalenou jazdou. Z miesta zrazu na Zelenči mám informácie, že jediní, kto vytrvalo huckal na pôvodný plán, zablokovanie diaľnice na 6 hodín, boli prítomné Kotleby.“
  • „Túto jahôdku z vlastnej záhradky mi práve poslali moje baby s textom: Tatino, pozri, o čo si prišiel. A ja pako, tu ešte budem lačné slinky prehĺtať až do noci, kým do Jojky pôjdem.“
  • „Sorry, je 0:22 … ale tejto mňamke od ženičky nedokážem odolať.“ (opisuje chuť na melón)
  • „Dr. Oetker… jediná istota nám zostala, že aspoň tento ujo titul nemá falošný. Ostatní v strachu riešia, že tituly preverí všetkým zákon a nie selektívny lynč.“ (reakcia na Kollárovu diplomovku)
  • „V týchto pohnutých časoch je evidentne najbezpečnejšie byť v politike bez akéhokoľvek diplomu.“
  • „Štvrť na polnoc s ministrom životného prostredia. Time to go home.“
  • „Kým tatko ve velkém meste vážne veci rijéši, jeho lásky sa fčera v levandule focá.“ (opísal fotku svojich dcér v trnavskom slangu)

Známa kauza so šuflíkmi

Premiér sa „ukázal“ aj tým, že vytiahol obsah šuflíka, ktorý nazval Pelleho inštrumenty. „Mám v kancelárii pár skriniek a tie majú pár zásuviek. Nuž a teraz som otvoril jednu dosial neotvorenú v “spálni” a tu si pán bývalý premiér niečo zabudli. Niečo napísané parúsky, niečo o bejbíz, nejaký gélik vo flaštičke, nejaké kábliky. Tak, keď ho niekde stretnete, tak ho pošlite pre jeho “inštrumenty“. PS: Trošku sa obávam otvoriť iné šuflíčky," napísal Matovič na Facebooku a pridal aj fotku.

Výroky nájdete aj v GALÉRII

Matovič a jeho výroky na facebooku
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM