Regióny Zo Slovenska

Vodiči, pozor! Zjazd z Mosta SNP v piatok uzavrú, opravovať sa bude 24 hodín denne

Víkendová zrýchlená forma opravy komunikácií sa má podľa primátora M. Valla stať štandardným postupom.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, pozor! Zjazd z Mosta SNP v piatok uzavrú, opravovať sa bude 24 hodín denne
5
Galéria
Zdroj: TASR

Vodiči od piatka (od 20:00 hod.) musia rátať s uzáverou zjazdovej rampy z Mosta SNP v smere na Nábrežie L. Svobodu. Cesta sa bude opravovať super rýchlo.

Zrýchlená oprava

Dôvodom uzávery je oprava vozovky. Informuje o tom primátor Matúš Vallo na sociálnej sieti. Aby sa mesto vyhlo negatívnym dopadom na dopravu a MHD počas pracovných dní, bude oprava prebiehať zrýchlene. Dodávateľ teda bude na ceste pracovať 24 hodín denne tak, aby v pondelok 29. júla zjazd opäť fungovať v plnej premávke. V rovnakom čase bude ukončená aj oprava vozovky na nájazdovej rampe na Most SNP na petržalskej strane Dunaja pri Auparku.

Vodiči, ktorí sa budú chcieť dostať z Mosta SNP na nábrežie v smere do Karlovej Vsi alebo k SNG, budú počas tohto víkendu pokračovať v jazde na Hodžovo námestie, kde sa na obrátke vrátia na Staromestskú ulicu v smere na most a pravým odbočením na Nábrežie armádneho generála L. Svobodu.

MHD zmení trasu

Obchádzka neminie ani linky MHD – dotkne sa spojov 88, 91 a 901, ktoré prejdú Mostom SNP na Staromestskú ulicu, na Hodžovom námestí sa otočia späť po Staromestskej ulici, kde po pravom odbočení a zjazde na Nábrežie armádneho generála L. Svobodu ukončia jazdu pod Mostom SNP.

Na obchádzkovej trase obslúžia aj zastávku „Zochova“ v smere na Hodžovo námestie. Linka 50 pôjde po rovnakej obchádzkovej trase, aj s obsluhou zastávky „Zochova.“ Cestujúci však musia počítať s menším zdržaním.

Bežný štandard

„Veríme, že víkendová zrýchlená forma opravy komunikácií nebude mať negatívny dopad na kvalitu vykonaných prác, ktoré budeme dôsledne kontrolovať, a že v takejto podobe už budeme bratislavské cesty opravovať ako bežný štandard. Vodičky a vodičov prosíme o zvýšenú pozornosť a obyvateľov okolitej zóny o zhovievavosť počas nevyhnutných prác v noci,“ informuje Matúš Vallo.

Zdroj: Bratislava - Magistrát
Opravy komunikácie na zjazde z Mosta SNP
5
Galéria

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM