han Magazín

Vyhrážky smrťou, paranoidní kamaráti či nenávisť: Marcel Forgáč KONČÍ s Facebookom!

Známy a uznávaný moderátor Marcel Forgáč sa rozhodol, že na niekoľko mesiacov alebo aj navždy, vytesniť sociálnu sieť zo svojho života. Neprináša mu radosť, ale naopak, vysáva lásku.

Ilustračný obrázok k článku Vyhrážky smrťou, paranoidní kamaráti či nenávisť: Marcel Forgáč KONČÍ s Facebookom!
Zdroj: Instagram.com/marcelforgac

Vždy vysmiaty, v dobrej nálade a sršiaci humorom. Tak poznáme Marcela Forgáča. Aj on však má svoje limity a hranice. Aj preto to na Facebooku zabalil.

Na svojom profile zavesil status, v ktorom rozpísal dôvody, prečo s Facebookom končí. „Rozhodol som sa vytesniť Facebook zo svojho života. Aspoň na pár mesiacov. A hádam aj úplný koniec. Uvidíme. Facebook 2021 je úplne odlišné miesto, ako ten pred desiatimi rokmi,“ napísal Marcel v úvode príspevku a populárnu sieť premenoval na Hatebook. V angličtine znamená slovíčko hate nenávisť, odpor.

Želali mu smrť

Nechutnosť najväčšieho rangu sa odohrávala počas očkovacej lotérii, ktorú spoločne s Verou Wisterovou moderoval. Práve prostredníctvom Facebooku mu mnohí priali smrť! Dokonca aj jeho deťom.

„Je to miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou. Krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte a valcované násilným akcentovaním rozdielov a animozít. Je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií,“ pokračoval Forgáč.

Vychýrený zabávač dal tentoraz vtipy bokom a z jeho slov je cítiť, že mu je to ľúto. Predsa, má na Facebooku aj množstvo slušných fanúšikov. On sa však sklamal aj v skupine, ktorá si hovorí kamaráti. „Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní, veria vyfabrikovaným bludom, oni, samozrejme, majú pocit, že som sa zbláznil ja, iste,“ skonštatoval moderátor.

Vysáva to lásku

Jeho ďalšie slová sú smutné a priam nepredstaviteľné. Viete si predstaviť, keby vám cudzí ľudia želali smrť? „Toto miesto vysáva lásku. Desí ma to a ubíja, gniavi. Je to miesto, kde mi konkrétni ľudia s podobou a bydliskom želajú smrť, prípadne mojom deťom,“ podotkol.

„Mám pocit, že aj mňa samotného robí toto miesto iným – a asi aj oveľa horším, a pri pohľade zhora aj akosi zversky infantilným, schopným vybičovať sa k nezmyselným škriepkam s prestrelkám, a nerozvážnejším, rozhodne oveľa iným akým som býval a akým chcem byť,“ uviedol Forgáč.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM