Magazín

Vyzliekol si oblek a ukázal sa v krátkych šortkách! Gröhlinga pobláznil BOX, FOTO

Branislav Gröhling je fanúšikom športu. Najnovšie sa dal na box a ukázal sa na verejnosti tak, ako nikdy predtým!

Ilustračný obrázok k článku Vyzliekol si oblek a ukázal sa v krátkych šortkách! Gröhlinga pobláznil BOX, FOTO
16
Galéria

Branislav Gröhling už dlhší čas ukazuje, ako na sebe tvrdo maká. Exminister školstva za stranu SaS a poslanec národnej rady sa vôbec netají tým, že mu je šport veľmi blízky.

Gröhlinga často vidieť vo fitku a svoj čas aktívne trávi aj v prírode. No najnovšie mu učarovala športová aktivita, ktorú by ste k nemu asi nezaradili.

Čistí mu to hlavu

„Dal som sa na box. Fitko mám veľmi rád, ale vždy som chcel skúsiť niečo nové. A keď mi toto kamarát odporučil, úplne ma to chytilo. Je to ideálny šport na vyčistenie hlavy a hlavne robím po dlhej dobe niečo iné a niečo nové. “ napísal na Instagram.

A obrátil sa na Slovákov aj s otázkou: „Je to zmena rutiny, nová aktivita, nový stimul. Niekedy takéto drobné zmeny vedia urobiť veľa, nemyslíte?“ Nezabudol svoju novú športovú aktivitu vtipne zakončiť. „Zatiaľ trénujem iba s vrecom, takže uši ako karfioly hádam nehrozia.“

Uspel by ako model spodnej bielizne?

Viac ako text zaujala jeho fotka. Poslanec opäť ukázal, že sa športom udržuje v dobrej kondícii. Gröhling si na tréning obliekol oranžové tričko bez rukávov a krátke biele šortky. „Ty by si aj modela na trenky mohol robiť, Brani,“ napísala mu istá Danka.

Slováci jeho výberu tlieskajú: „Pre mňa je to najslobodnejší šport pre telo. Koordinácia, dynamika, kondícia… Všetko s boxom ide hore,“ napísal mu Konrád.

„Paráda! Ja som mala vrece doma a box som využívala na vybitie agresivity a zlej nálady… a pomáhalo to… okrem momentu, kedy som si nestihla dať rukavice a hánky si to dosť odniesli,“ reagovala na jeho príspevok iná Slovenka.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Branislav Gröhling je milovníkom športu
16
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM