han Šport Ostatné športy

Z krasokorčuliara Jagudina sa stala žena! Známy Rus ukázal fotku ako DÔKAZ

Po sociálnych sieťach koluje množstvo výziev a jednou z nich je aj tzv. vankúšová. Ruský krasokorčuliar Alexej Jagudin ju prijal tiež

Ilustračný obrázok k článku Z krasokorčuliara Jagudina sa stala žena! Známy Rus ukázal fotku ako DÔKAZ
5
Galéria
Zdroj: Twitter

Výzva sem, výzva tam. Počas pandémie koronavírusu sa ľudia snažia všelijako zabaviť, preto sa zapájajú do rôznych výziev. A, športovci, nie sú výnimkami.

Vankúš namiesto oblečenia

Instagram a facebook v týchto dňoch zaplavila práve táto netradičná výzva. Začali to blogerky, ktoré si vyrobili šaty z vankúšov a decentne ich zladili. Okamžite to zožalo úspech a mnohé známe osobnosti to skúsili tiež. Následne na instagrame svoju fotku označili heštegom #quarantinepi­llowchallenge, čím potvrdili, že výzvu prijímajú.

Jagudin sa vynašiel

vankúšový overal je hlavne pre ženy, aby to vyzdvihlo ich postavy. Lenže, nájdu sa aj muži, ktorí do toho išli tiež. Patrí medzi nich aj olympijský víťaz v krasokorčuľovaní a niekoľkonásobný majster sveta a Európy, Alexej Jagudin. Populárny športovec si však z toho spravil zábavu. Na instagram sa nahodil totiž ako žena. Nevynechal ani topánky na podpätkoch, či parochňu a rúž na perách!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM