Regióny Zo Slovenska

Z REGIÓNOV: Lipšicova nočná mora ožila, na východe zasahovali kukláči

Video z tragickej nehody Daniela Lipšica ohúrilo slovenský internet. V akcii boli aj policajti - zasahovali kukláči i mestskí.

Ilustračný obrázok k článku Z REGIÓNOV: Lipšicova nočná mora ožila, na východe zasahovali kukláči
Zdroj: TASR

Zábery len pre silnejšie povahy

Daniel Lipšic zrazil pred niekoľkými dňami v Bratislave chodca, ktorý neskôr v nemocnici zraneniam podľahol. Na začiatok aktuálneho týždňa ochromilo slovenský internet video, ktoré ponúka zábery zo zrážky.

Tie ukazujú, či bývalý šéf rezortu spravodlivosti zrazil 72-ročného muža na prechode, alebo nie. Viac už v článku VIDEO z nehody Daniela Lipšica: Šokujúce zábery, ktoré nie sú pre každého.

Daniel Lipšic
7
Galéria
Zdroj: TASR

Kukláči v pohotovosti

Na východe Slovenska v obci Župčany pri Prešove zasahovala špecializovaná policajná jednotka, ktorej hlavným cieľom bolo zadržať mladého muža. Ten je spájaný s prípadom nálezu zohaveného tela, ktoré sa pri obci našlo.

Viac sa dozviete v texte Momenty ako z akčného filmu! Na východe sa činili kukláči, zadržali mladíka.

Zdroj: TASR

Štrajk učiteľov je prerušený

Na tento štvrtok plánovaný štrajk slovenských učiteľov, ktorý mal byť pokračovaním protestov za lepšie podmienky pre učiteľov a zamestnancov škôl sa nekoná. Uviedla to Iniciatíva slovenských učiteľov (ISU). Čo je za tým?

Zdroj: TASR

Šialenec za volantom

Na luxusnom aute sa prehnal sídliskom. Zdemoloval 5 áut, nafúkal takmer 2 promile! To je titulok článku, ktorý poukazuje na počínanie si podguráženého 22-ročného mladíka.

Neskúsený šofér dostal šmyk a poškodil päť zaparkovaných automobilov. Viac už v článku.

Dopravná polícia
5
Galéria
Zdroj: TASR

Jesenná nádhera na oblohe

Šarkany a jeseň k sebe bez pochýb patria. Keď sa naraz stretnú desiatky detí a dospelých, ktorí ich spoločne púšťajú, výsledok sa oplatí vidieť! V Banskej Bystrici sa tak stalo, pričom sa každému naskytol krásny pohľad. Na lúke sa zišli desiatky ľudí, aby spoločne púšťali pestrofarebných šarkanov najrôznejších tvarov a veľkostí.

V OBRAZOCH: Nad Bystricu vzlietli farebné šarkany
34
Galéria
Zdroj: On Point
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM