Milan Hanzel Šport Hokej

Z tohto VIDEA tuhne krv v žilách: Český hokejista "prizabil" útleho Fína!

Prehnal to! Nič iné sa nedá povedať k zákroku českého hokejistu Davida Neměčeka, ktorý vo fínskej lige predviedol hororový bodyček na oveľa menšieho súpera.

Ilustračný obrázok k článku Z tohto VIDEA tuhne krv v žilách: Český hokejista "prizabil" útleho Fína!
Zdroj: instagram

Doteraz českého obrancu nepoznal takmer nikto, no po tom, čo zložil k ľadu fínskeho talentovaného útočníka Otto Kivenmäkiho, odrazu ho pozná aj nehokejový fanúšik.

Čo sa stalo?

Prebiehal presne polovica duelu fínskej najvyššej súťaže medzi Neměčkovým Lukko Rauma a Ässät Pori, keď si chcel 19-ročný mladík obhodiť kľučkou českého hráča. Vtedy to prišlo! Rana ako z kanóna. Tak narazil lakeť Neměčka do hlavy Kivenmäkiho, ktorý sa zrútil bez známok života na klzisko.

Otrasný pohľad

Presne ten sa naskytol divákom, ktorý videli Otta na ľade ako mu z temena hlavy tečie krv. Okamžite sa na ľade strhla mastenica, ale aj ošetrovanie útočníka, ktorý je pod drobnohľadom Detroitu Red Wings. Po chvíľke putoval Neměček pod sprchy a Kivenmäki do nemocnice.

Má po kariére?

Po prevoze Fína do nemocnice sa na sociálnej sieti vyjadrila rozhorčená matka. „Má po sezóne, alebo možno aj po kariére!“ boli jej slová. Deň po udalosti sa na margo zdravotného stavu mladíka vyjadril aj jeho klub. „Otto bol na pozorovaní v nemocnici a bližšie budeme o jeho stave vedieť neskôr. Je však pri plnom vedomí a o prognóze na ďalšiu časť sezóny budeme vedieť tak o týždeň, dva,“ napísal klub z mesta Pori na oficiálnej stránke klubu.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM