han Šport Ostatné športy

Utápa sa v spomienkach: Shiffrinová a jej smútok za otcom nemá konca

Znovu sa mu prihovára do neba. Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová stále smúti za milovaným otcom Jeffom, ktorý zomrel pred mesiacom.

Ilustračný obrázok k článku Utápa sa v spomienkach: Shiffrinová a jej smútok za otcom nemá konca
Zdroj: instagram

Otec fenomenálnej lyžiarky Jeff Shiffrin zomrel krátko po tom, čo spadol zo strechy svojho domu v Colorade. Už je tomu mesiac, ale aktuálne ani čas nelieči srdce Mikaely.

Neustále na neho myslí

Od tragickej udalosti ubehlo už niekoľko dní, ale svetová lyžiarka je stále mimo športového diania a nevie sa, kedy v tejto sezóne, a či vôbec, nastúpi na preteky Svetového pohára. Údajne začala trénovať pred dvomi týždňami, ale jej návrat na svahy nie je známy. Jej fanúšikovia tak o nej vedia len vďaka tomu, že uverejňuje príspevky na sociálne siete. No, a tam zdieľa iba spomienky na otca a prihovára sa mu prostredníctvom fotiek.

Ďalšie slová do neba

Mikaela pridala spoločnú fotografiu s otcom Jeffom, na ktorej sú spoločne a usmievajú sa do objektívu. Zrejme ide o dovolenku, ktorú zažili spolu. „Keď zavriem oči, stretneš ma tu?“ dojímavo napísala popis k snímke. Aj z tohto príspevku teda vyplýva, že americká hviezda je neustále v žiali.

Séria fotiek

Pred pár dňami sme vám priniesli článok, v ktorom sme sprostredkovali smútok Shiffrinovej. Tá na instagram dala fotku svojho orca na windsurfe. „Veľmi rada si predstavujem, že práve toto robíš teraz,“ dodala komentára neskôr dala záber otca na lúke s takýmto popisom: „Nájdem spôsob, ako ťa držať.“

Srdiečko dala aj Veronika

Práve ku poslednému príspevku na instagrame Shiffrinovej sa pozastavila aj bývalá slovenská lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová a dala jej tam červené srdiečko. Predtým sa podobne zachovala aj niekdajšia americká hviezda Lindsey Vonnová.

View this post on Instagram

if i close my eyes will you meet me here?

A post shared by Mikaela Shiffrin ⛷💨 (@mikaelashiffrin) on

Shiffrinovej smútok
9
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM