Rastislav Búgel Zo zahraničia

Žena si myslela, že zachránila ježka, smeje sa na nej celý SVET: Starala sa o BRMBOLEC

Tak tomu sa povie bizarnosť. Dobrosrdečná žena sa domnievala, že pomáha ježkovi. Neskôr sa ukázalo, že "zachránila" huňatý brmbolec z čiapky.

Ilustračný obrázok k článku Žena si myslela, že zachránila ježka, smeje sa na nej celý SVET: Starala sa o BRMBOLEC
Zdroj: Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital

Veterinárna klinika Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital z predmestia anglického Manchesteru sa podelila o veselú príhodu.

Zobrala ho domov

Istá žena našla počas prechádzky niečo, o čom si myslela, že je to zranený ježko. Ako informoval Daily Mail, žena ho v dobrej viere zobrala domov a o „stvorenie“ sa starala celú noc.

Údajného ježka starostlivo uložila do krabice vystlanej novinami, pridala misku s jedlom a na druhý deň sa vybrala do veterinárnej ambulancie.

Neuveriteľné odhalenie

Keď manažérka kliniky otvorila krabicu, takmer onemela.

Žena sa totiž starala o huňatý brmbolec z čiapky!

Keď to povedala záchrankyni, tá sa zmohla len ja jediné slovo: „Žartujete?!“

„Bol to prvý „pacient“ v danom dni. Pani prišla s krabicou, povedala, že našla ježka na chodníku a keďže bola zima, zobrala ho domov. Už od prvého momentu sa mi to nezdalo. Na mláďatá ježkov je totiž ešte priskoro,“ prezradila manažérka nemocnice.

Rada na záver

A čo ako vonku nájdete skutočného ježka? Manažérka nemocnice radí: „Ak nájdete vonku ježka počas dňa, mali by ste mu poskytnúť pomoc, pretože to je znak, že mu niečo je. Je pravidlom, že ježkovia by cez deň nemali byť vonku, najmä mláďatá. Ak ježka uvidíte počas dňa na otvorenom priestranstve, určite nie je niečo v poriadku a mali by ste ho zobrať k odborníkovi.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

🦔When good intentions meet a case of mistaken identity! Our hearts melted as a kind soul thought she was rescuing a baby...

Posted by Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital on Friday, March 22, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM