Rastislav Búgel Zo zahraničia

NUMEROLOGIČKA si posvietila na princeznú Kate trpiacu RAKOVINOU: Čo odhalila?

Zdravotný stav princeznej Kate nie je podľa numerologičky žiadnym prekvapením. Prezradila, kedy nastanú veľké zmeny.

Ilustračný obrázok k článku NUMEROLOGIČKA si posvietila na princeznú Kate trpiacu RAKOVINOU: Čo odhalila?
Zdroj: TASR/AP , Unsplash.com

Pred niekoľkými dňami sa britská princezná Kate (42) postavila pred kameru a svetu oznámila, že má rakovinu a podrobuje sa chemoterapii.

Už v januári podstúpila operáciu brušnej dutiny, pričom pôvodne sa nepredpokladalo, že ide o rakovinu. Operácia bola úspešná, no od tohto momentu sa princezná prestala objavovať na verejnosti. Neskôr vykonali ďalšie testy a zistili, že ide o onkologické ochorenie.

Vraj sa to dalo čakať

Pre známu numerologičku Zuzanu Pavelkovú neboli negatívne správy o zdraví Kate veľkým prekvapením. Žena, ktorá sa svojmu odboru venuje už dvadsať rokov tvrdí, že sa dalo očakávať, že Kate bude so svojím zdravím musieť bojovať.

Čo prezradila numerologička?

„Princezná má už dátumom narodenia dané nepríliš dobré zdravie. Rovina Saturnu prináša v určitom období života veľmi surové a tvrdé dopady. Vypočítané zdravotné úskalia naznačujú, že má ohrozený tráviaci trakt, končatiny, môže podstúpiť časté operácie, ďalej nemá v poriadku žľazy, lymfatický systém a má problémy s metabolizmom,“ povedala Pavelková pre Blesk.cz.

Medzi ohrozené miesta princeznej patrí podľa numerologičky aj jej hlava. Ohrozujú ju migrény, očné a ORL problémy. „Kate máva sklon k depresiám a z toho môže mať ťažkosti s osvojením vyváženého chovania,“ dodáva s tým, že rovina Saturnu tiež preverí schopnosti princeznej vyrovnať sa so slávou a mocou.

Príde zmena

Hoci Kate zažíva náročné obdobie, podľa numerologičky sa môže pripraviť na zmenu. „Jej zdravotný stav sa výrazne zlepší až v novembri, kedy má obdobie nazvané renesancia alebo znovuzrodenie. Život sa jej zmení. Pri probléme so zdravím má veľkú nádej na uzdravenie,“ uzavrela pre Blesk.cz Zuzana Pavelková.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM