Milan Hanzel Šport Ostatné športy

Ženskému biatlonu vládne krásna Wiererová: PÁNI, túto Talianku musíte vidieť! FOTO

Dráma do posledných sekúnd! Tak sa dá opísať záver biatlonovej sezóny v podaní žien. Na víťazný trón zasadla Talianka Dorothe Wiererová, ktorá je sexi!

Ilustračný obrázok k článku Ženskému biatlonu vládne krásna Wiererová: PÁNI, túto Talianku musíte vidieť! FOTO
18
Galéria
Zdroj: TASR

Francúzska biatlonistka Julia Simonová zvíťazila v záverečných pretekoch Svetového pohára vo fínskom Kontiolahti, lenže, v konečnom zúčtovaní dominovali iné pretekárky.

V stíhacích pretekoch na 10 km dobehla do cieľa v čase 30:43,5 min pred druhou Selinou Gasparinovou zo Švajčiarska (+17,3) a Laurou Vitozziovou z Talianska (+20,9). Celkovou víťazkou SP sa stala Dorothea Wiererová z Talianska, slovenská reprezentantka Paulína Fialková obsadila so ziskom 489 bodov 13. miesto.

Dráma ako hrom

Preteky, v ktorých neštartovali slovenské reprezentantky, sa dobre vyvíjali pre Nórku Tiril Eckhoffovú. Po dvoch streľbách mala tri minuté terče, ale na prvej stojke nezaváhala a išla si pre triumf v pretekoch i vo Svetovom pohári. Posledná streľba jej však vôbec nevyšla a po troch chybách sa prepadla až na 10. miesto tesne pred Wiererovú. Talianskej reprezentantke to stačilo k tomu, aby získala po druhý raz v kariére veľký glóbus. Vlani sa Wiererová tešila z celkového triumfu po prvý raz v kariére.

„Stále si to neuvedomujem. Dnes som si bola istá, že sa mi to nepodarí, pretože som mala veľké časové manko a ani streľbu som nemala ideálnu,“ uviedla Wiererová.

Sexi Dorothea

Ten, kto ženský biatlon sleduje, vie, že rodáčka z talianskeho mesta Bruneck, je nielen skvelou pretekárkou, ale aj nádhernou ženou. Jej fotografie mimosúťažného obdobia sú lákadlom pre mnohé mužské pohľady. Veď koniec-koncov to môžete posúdiť v priloženej galérii

Tak čo, páči sa vám Dorothea?

Nie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM