han Magazín

Známa herečka čelí podlému VYDIERANIU: Keď nezaplatí, zverejnia jej INTÍMNE fotky!

Žiadny kriminálny film, ale skutočnosť! Slovenská herečka Dominika Kavaschová sa rozhodla priznať, že ju niekto vydiera a chce od nej vymámiť nemajú čiastku.

Ilustračný obrázok k článku Známa herečka čelí podlému VYDIERANIU: Keď nezaplatí, zverejnia jej INTÍMNE fotky!
12
Galéria

Populárna herečka, ktorú poznáte zo seriálov Oteckovia, Dr. Ludsky, Panelák či Chlapi neplačú, sa podelila na svojom Instagrame s veľkým trápením. Všetkým povedala, že ju vydierajú.

Rodáčka z Košíc dostala správu, v ktorej bolo napísané, že niekto disponuje jej intímnymi fotografiami. „Dlho som premýšľala, či toto video vôbec nahrám a či ho zverejním. Nakoniec som sa rozhodla, že to spravím, pretože nemám iné riešenie,“ začala v instagramovom príbehu Dominika opisovať dôvod, prečo má v posledných dňoch obavy.

Zásah do súkromia

Najprv si 32-ročná Kavaschová správu ani nevšimla. Neskôr jej obsah nebrala príliš vážne a bola nad vecou. „Dotyčný alebo dotyčná tvrdí, že má moje intímne fotky. To som odignorovala, pretože som si neuvedomila, že nejaké také fotky vôbec mám. Neriešila som to, ale o pár dní mi ich poslali. Vtedy mi došlo, že skutočne také fotky mám…“ pokračovala Dominika, ktorá bola presvedčená, že tie zábery vymazala.

Okamžite si uvedomila vážnosť situácie, pretože si nevedela predstaviť, ako sa niekto k fotkám dostal.

„Prišlo mi zle, že sa niekto na moje fotky pozerá. Pritom, nie je na tých fotkách nič strašné. Len ide o to, že sú to moje osobné veci. Niekoľko nocí som kvôli tomu nespala. Nakoniec som sa rozhodla, že s tým vyjdem takto verejne,“ podotkla.

Došlo však aj ku konkrétnemu vydieraniu. Ako Dominika vysvetlila, že pokiaľ nezaplatí určitú čiastku, dané snímky sa dostanú na verejnosť. „Nebudem hovoriť, o akú sumu ide, ale nie je to malá suma. Žiaľ, takéto hnusné veci sa dejú, preto si dávajte pozor. Neviem, čo teraz robiť, ale je to brutálne a týmto danú osobu srdečne pozdravujem,“ uzavrela herečka.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Hviezdu televíznych seriálov niekto vydiera
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM