han Magazín

Známa herečka má už po štyridsiatke, ale s dcérou sú ako DVOJIČKY! FOTO

Keď sú fotky dôkazom! Pri pohľade na slávnu americkú herečku Reese Whitherspoonovú a jej dcéry Avu v rýchlosti neviete rozoznať, ktorá je ktorá.

Ilustračný obrázok k článku Známa herečka má už po štyridsiatke, ale s dcérou sú ako DVOJIČKY! FOTO
5
Galéria

Iste si spomínate na blonďavú krásku Reese z filmov Pravá blondínka, či Walk the Line, za ktorý dostala Zlatý glóbus. Inak, rodáčka z New Orleans má 44 rokov.

Dcéra ako kamarátka

Reese sa stala prvý raz matkou pomerne skoro na pomery v Hollywoode. Aj vďaka tomu je jej dcéra Ava Elizabeth Phillippe v 21 rokoch jej dvojníčkou. Má ju s hercom Ryanom Phillippoeom, s ktorým sa rozviedla ešte v roku 2007. Presne vtedy, keď bola najlepšie platenou herečkou na svete.

Na sociálnych sieťach je pôvabné Reese pomerne aktívna a sem-tam zavesí aj fotografiu s dcérou. Tak sa stalo aj deň po Mikulášovi a ľudia po celom svete len otvárali oči. Na fotke sú mama a dcéra nahodené do vianočného outfitu a nesmierne im to pristane. O Reese aj jej dcére je známe, že sú veľkými priateľkami.

„Musela som ju prosiť, aby si tento vianočný sveter obliekla, ale nie je rozkošná?“ pýta sa Reese v príspevku na svojom Instagrame, ktorý „lajklo“ už takmer dva milióna sledujúcich.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM