TOS Lifestyle

Známy pivovar v problémoch: Internetom koluje VIDEO, ako pracovník MOČÍ do ingrediencií!

Prípad preverujú príslušné úrady a jeden z najväčších výrobcov piva sám zalarmoval aj políciu.

Ilustračný obrázok k článku Známy pivovar v problémoch: Internetom koluje VIDEO, ako pracovník MOČÍ do ingrediencií!
Zdroj: Unsplash.com , Unsplash.com

Po internete sa šíri video, na ktorom pracovník v pivovare vojde do nádrže, ktorá by mala obsahovať ingrediencie, resp. suroviny na výrobu piva a močí do nej.

Ide pritom o jeden z najväčších pivovarov v celosvetovom merítku. Tsingtao je zároveň najväčším čínskym exportérom piva. Jeho produkty sú populárne v rôznych kútoch sveta.

Reakcia spoločnosti

Podľa zistení tamojších médií, osoba, ktorá video natočila, ani osoba, ktorá sa v ňom objavila, nie sú a neboli priamymi zamestnancami pivovaru.

Čo na to samotná spoločnosť? Podľa BBC tvrdí, že sama zalarmovala políciu ihneď po tom, ako sa jej video dostalo do pozornosti a dodala, že predmetné ingrediencie boli zapečatené. Prípad vyšetrujú príslušné úrady.

Drahé močenie

Video ľudí na sociálnych sieťach šokovalo, niektorí sa však postavili za pivovar. „Moč, ktorý vyjde na veľa peňazí… Tento pracovník urobil neskutočnú škodu,“ píše sa v jednom z komentárov na populárnej platforme v Číne Weibo.

„Dobre, že ​​nepijem pivo. Ale je nepredstaviteľné, ak táto značka skončí kvôli tomuto,“ napísal ďalší užívateľ. Video má na sociálnych sieťach desiatky miliónov videní a zakolísalo aj akciami pivovaru.

Foto: ilustračné

Zdroj: YouTube.com

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM