han Správy Politika

Anna Belousovová si štipľavo podala Matoviča a vládu: Choďte do čerta, všetko ste pokašľali!

Na sociálnych sieťach pridávajú príspevky aj bývalí politici. Výnimkou nie je ani niekdajšia líderka SNS Anna Belousovová, ktorá vystupuje poriadne "štipľavo".

Ilustračný obrázok k článku Anna Belousovová si štipľavo podala Matoviča a vládu: Choďte do čerta, všetko ste pokašľali!
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Iste si spomínate na bývalú poslankyňu, ktorá bola v čele národniarov od začiatku strany v roku 1990. Ubehlo už desať rokov od momentu, kedy bola z SNS vylúčená. Založila si svoju stranu Národ a spravodlivosť (NaS), ale s ňou už neprerazila. Skúša to zrejme na Facebooku.

Tvrdé príspevky

Kritické príspevky pridáva Belousovová ako na bežiacom páse a vo väčšine prípadov si podáva súčasnú vládu a premiéra Igora Matoviča.

„Vypadnite už konečne do čerta! Včera bolo neskoro a všetko ste pokašľali,“ píše bývalá známa politička na sociálnej sieti.

V ďalšom facebookovom statuse si podala poslednú tlačovku a hlavne premiérove slová: „Tie slová odhaľujú Matovičov chorý, duševný svet! Jeho nezaujíma tých 6 577 mŕtvych, ktorých má na svedomí. Jeho zaujíma len on sám! Nechutný sebastredný, arogantný a cynický sociopat, ktorý okrem seba nemá rád nikoho.“

„Všetci okolo sú hlúpi, len on je najmúdrejší a všetci mu krivdia,“ uviedla ešte poslankyňa, ktorá sa za slobodna volala Malíková.

Ostré reakcie prejavuje aj v komentároch, kde už premiéra stihla nazvať psychopatom a zbabelcom.

Mohlo by vás zaujímať

Zrazu akí Facebookoví demokrati Pýtajú sa ľudí na názor . Zrazu ! Čo tak urobiť cez FB referendum o ukončení volebného...

Posted by Anna Belousovová on Monday, February 22, 2021

Matovič dnes na tlačovej besede: "Keď som počas prvej vlny krajinu riadil JA, boli sme najlepší na svete. Dnes ju...

Posted by Anna Belousovová on Monday, February 22, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM