han Magazín

Banáš, ktorého skolil COVID-19, posiela z nemocnice ODKAZ: Snažím sa koronu pochopiť! VIDEO

Ešte pred pár dňami mal na koronavírus pochybovačný pohľad, teraz prišla zmena. Ide o Jozefa Banáša, otca moderátorky Adely Vinczeovej, ktorý sa prihovára z nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Banáš, ktorého skolil COVID-19, posiela z nemocnice ODKAZ: Snažím sa koronu pochopiť! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Jozef Banáš

O tom, že spisovateľ Jozef Banáš sa nakazil koronavírusom, informovala práve jeho dcéra o čom sme písalo v TOMTO ČLÁNKU. Pre 72-ročného Banáša prišla sanitka. „Ľudia, už to prosím začnite brať vážne. Nikto mi za toto neplatí, ja sa nepotrebujem zviditeľňovať, keďže mám myslím celkom úspešné kariéru aj bez takýchto videí,“ povedala najpopulárnejšia slovenská moderátorka.

Slová Banáša

Banáš mal mať po ochorení problémy so žalúdkom, čo tiež spomenula Adela. No, a samotný spisovateľ sa deň pred Vianocami prihovoril ľuďom prostredníctvom videa na sociálnej sieti. „Som na Kramároch na infekčnom oddelení a chcem poďakovať úžasným lekárkam, lekárom, ktorí robia úžasný kus práce. Keby som mal desať klobúkov, dám ich všetky dole,“ začal Banáš „príhovor“.

„Nikdy som koronu nespochybňoval, len som si dovolili povedať niekoľko otázok. Teraz sa chcem zamyslieť, že covid je choroba a snažím sa pochopiť, čo nám chce odkázať. Predovšetkým, čo si musíme uvedomiť je, pokora. Tá pýcha, ktorá bola aj vo mne je odkazom tejto doby. Treba mať úctu k tým, ktorí sa snažia pomôcť,“ dodal Banáš.

Vianoce bez manželky

Keďže začínajú najkrajšie sviatku v roku, je jasné, že ich strávi v nemocnici. „Budú smutné. Prvý raz po rokoch bude manželka doma na Vianoce sama, ale ja v nemocnici. Asi je to osud,“ podotkol Jozef Banáš.

„Snažím sa pokračovať v mojom živote ďalej, starať sa o svoje zdravie a pevne verím, že všetko bude v poriadku. Lekári však hovoria, že komplikácie môžu ešte nastať,“ uzavrel.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Koronavírus na Slovensku

Pozdravujem vás...a ďakujem🙏

Posted by Jozef Banáš on Wednesday, December 23, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM