han Šport Ostatné športy

Biatlonové sestry Fialkové si užili víkend: Neuveríte, ale dopriali si VÍNNU cestu! FOTO

Nielen tréningy a príprava na sezónu, ale aj relax. Tak sa riadia sestry Paulína a Ivona Fialkové, ktoré strávili minulý víkend s rodinou v Topoľčiankach.

Ilustračný obrázok k článku Biatlonové sestry Fialkové si užili víkend: Neuveríte, ale dopriali si VÍNNU cestu! FOTO
6
Galéria

Biatlonové reprezentantky Slovenska majú za sebou rušné letné dva mesiace, Ako správne športovkyne sa tvrdo pripravujú na novú sezónu, ale neodmietli ani dovolenku, či rodinný výlet.

Drina, more a víno

Paulína spoločne s Ivonou už majú za sebou niekoľko týždňov náročných tréningov a sústredení. Tie si rozložili vo Vysokých Tatrách, v mekke nášho biatlonu v Osrblí, ale aj v nemeckom stredisku Ruhpolding. Do toho stihli vopchať aj dovolenku v na Jadrane, ktorú však sestry nestrávili spolu. Predposledný augustový víkend si dopriali znovu trochu oddychu. Zavítali do Topoľčianok.

Rodinný výlet

Na ten sa vybrali už obe sestry a aj ďalší členovia Fialkovcov. Ich cieľom bol známy kaštieľ Château Topoľčianky, kde sa nachádza známe a uznávané vinárstvo. Rodinný klan však nevynechal ani národný žrebčín, ktorý je v tej istej obci v okrese Zlaté Moravce.

„In vino veritas (v preklade: vo víne je pravda, pozn. red.) sme sa presvedčili opäť, tentokrát v Château Topoľčianky. Výborne víno, skvelá večera a unikátne ubytovanie v priestoroch starej školy. Jednoducho je to štýl a rozhodne odporúčam toto krásne miesto navštíviť! Nevynechali sme ani Slovenský národný žrebčín. Ďakujeme Topoľčianky za pozvanie a krásne zážitky,“ napísala Paulína Fialková na sociálnu sieť.

„Bože, čo všetko máme na Slovensku. Vínna cesta Topoľčianky,“ doplnila Paulínu jej mladšia sestra Ivona.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM