han Zo Slovenska

Blahovi ZABLOKOVALI na Facebooku aj súkromný účet: Môže za to video s prezidentkou?

Poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD) prišiel v priebehu niekoľkých dní aj o druhé konto na sociálnej sieti Facebook. Tentoraz mu však "blokli" súkromný účet.

Ilustračný obrázok k článku Blahovi ZABLOKOVALI na Facebooku aj súkromný účet: Môže za to video s prezidentkou?
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Pre podpredsedu Smeru-SD je zrejme Facebook už definitívne stratený. Po tom, čo mu spoločnosť Meta zablokovala fanúšikovskú stránku na Facebooku, prišla ďalšia rana.

Tentoraz však prišiel aj o súkromné konto, na ktorom mal množstvo kontaktov. „Len by som rád varoval všetkých ľudí, ktorí majú na Facebooku svoje kontakty či fotky – nespoliehajte sa na to, že sú v bezpečí,“ priznal poslanec na inej sociálnej sieti, tentoraz sa hlási z Telegramu.

Slová Blahu

Jedna z hlavných tvárí Smeru mala na kontách množstvo sledovateľov, Blaha dokonca kraľoval slovenským politikom v počte sledujúcich. Teraz je ale všetko inak. Jeho fanúšikovská stránka je fuč. Informovali sme vás o tom v tomto ČLÁNKU. Zdá sa však, že Blaha si z toho ťažkú hlavu nerobí.

„V tom Facebooku zo mňa musia byť riadne vyplašení,“ uviedol Blaha na Telegrame a pokračoval: „Už mi zablokovali aj osobný profil a spolu s ním stovky súkromných kontaktov a konverzácií – perfektné.“

Priznal, že na súkromnou profile zverejnil tlačovku o prezidentke Čaputovej. „Včera som na osobný profil uverejnil moju tlačovku o Čaputovej. Iba som na nej pripomenul, aká dobre živená bola madam vďaka zdrojom z USA. Do niekoľkých hodín ma komplet blokli. O Čaputovej predsa musíš písať iba chválospevy,“ dodal Blaha.

Na záver ešte Blaha doplnil, že bude svoje názory šíriť na iných platformách. Napríklad na VK alebo Telegrame.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM