han Recept na dnes

Blogerka Gigi ukázala, ako bleskovo pripraviť cestoviny: Stačí tak MÁLO a môžete jesť!

Je krásna, šikovná a vie variť! Kto by si nenechal poradiť od takejto ženy, akou bezpochyby je naša blogerka Gigi alias Stanka Šišková. Nech sa páči, nový recept!

Ilustračný obrázok k článku Blogerka Gigi ukázala, ako bleskovo pripraviť cestoviny: Stačí tak MÁLO a môžete jesť!
Zdroj: Instagram.com/gigivari

Tentoraz si pre vás pripravila lahôdku, ktorá je úplne jednoduchá. Poviete si, že: „Ale, cestoviny, zase?!“ Možno áno, ale pozor! Tieto sú také ľahké na prípravu, že sa budete čudovať. A ešte si aj pochutíte!

Tradičné, ale mňam

Ako prvé je potrebné uviesť názov. Takže: „Penne s pestom, cherry paradajkami a mini mozarellou.“ Keď sa budete riadiť postupom našej expertky, bude to nielen chutné, ale aj nádherné na tanieri.

„Netvrdím, že som objavila Ameriku, ale tieto cestoviny sú naozaj chutné, zdravé a rýchle na prípravu,“ priznala Gigi.

Ako na to?

1. Ako prvé stačí uvariť penne či iný druh cestoviny.

2. Môžete si pripraviť vlastné paradajkové pesto (opražené píniové oriešky, bazalka, olivový olej, cesnak, lúpané paradajky, soľ) alebo si kúpiť už hotové.

3. Na kvapke olivového oleja orestujete roztlačený cesnak a pridáte na polovice rozkrojené cherry paradajky, ktoré tak jednu – dve minútky „osmahnete“ na oleji.

4. Cestoviny zmiešate s pestom, pridáte cherry paradajky s cesnakom, všetko spolu premiešate a doplníte na tanieri mini mozarellou.

„Je to ľahučké, že?! Vyskúšajte a verím, že vám to bude chutiť ako nám doma,“ uzavrela Stanka.

VIAC o Gigi sa dozviete TU alebo aj na sociálnej sieti.

View this post on Instagram

TOMATO PESTO PENNE WITH CHERRY TOMATOES AND MOZARELLA 🍅Penne s cervenym pestom, cherry paradajkami a mini mozarellou... Neuveritelne sa stalo skutocnostou a ja mozno tento svoj “NO CONTENT” zmenim aspon docasne na “SLOW CONTENT”😂 Kedze sme vsetci poslusne doma tak mam opat viac casu venovat sa tymto svojim vymyslom... Opat netvrdim, ze som objavila Ameriku pretoze za ten cas co sa mne nechcelo fotit a radsej som to zhtla a az potom si spomenula, ze som sa mohla trochu posnazit, sa akosi vsetci zdokonalili vo vareni rychlych a chutnych jedal, foteni krasnych fotiek a peceni zdravych dobrot🤷🏻‍♀️ nemrncim, tesim sa🙂chvalabohu, aspon sa mozeme navzajom inspirovat... No, ale nie o tom som chcela... Ak uz nebudete vediet co varit, tak tieto penne su fakt chutne, zdrave a rychle... 1. Staci uvarit penne “al dente” alebo aj prevarit 😉 je to na vas... 2. Mozete si spravit vlastne paradajkove pesto (opražené piniove oriesky, bazalka, olivovy olej, cesnak, lupane paradajky, sol) alebo aj kupit uz hotove... 3. Na kvapke olivoveho oleja orestujete roztlaceny cesnak a pridate na polovice rozkrojene cherry paradajky, ktore na 1-2 minutky osmahnete na oleji... 4. Penne zmiesate s pestom, pridate cherry paradajky s cesnakom, vsetko spolu premiesate a doplnite na tanieri mini mozarellou... Vyskusajte a verim, ze vam bude chutit rovnako ako nam... Tak zatial caute😘 #penne#zdravyobed#fitrecipes #fitgirl#cestoviny #fitobed #tomatopesto #veganfood #foodbloggers #buzzfeed #foodstagram #flatlayfood #flatlaystyle #zdravyzivotnystyl #zdravyobed#fitobed#quicklunch#healthyveganfood #zdravavecera #predeti#fitmama#fitmom#healthylife#healthyrecipes#vegetarianfoodporn #vegetarianrecipes##fitcooking #fitrecipes

A post shared by Stanka Šišková “Gigi” (@gigivari) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM