han Magazín

Bratislavský župan sa druhý raz OŽENIL: Prečo na Drobovej svadbe chýbal Sulík?

Tomu sa povie romantik! Predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraja Droba prežíva očividne nádherné životné obdobie. Včera sa oženil!

Ilustračný obrázok k článku Bratislavský župan sa druhý raz OŽENIL: Prečo na Drobovej svadbe chýbal Sulík?
5
Galéria

Župan Droba sa po druhý raz oženil. Predtým tvoril manželský pár so známou tvárou slovenského šoubiznisu Gabrikou Drobovou. Tentoraz si zobral krásnu Miroslavu.

Krásne vyznanie

Tesne pre obradom sa Droba podelil so svojimi pocitmi so všetkými.

„Dnes nepracovne: O pár hodín sa žením. Prvýkrát pred Bohom, hoc mám už dosť veľa rokov. Beriem si najúžasnejšiu ženu na svete, s ktorou som prežil vyše roka nádherného života. Držte nám, prosím, palce a spomeňte si dnes na nás. Toto je pre mňa ešte dôležitejšie ako moja práca,“ napísal pred obradom Juraj Droba na sociálnej sieti.

Na svadbe nechýbali mnohí politici, či aspoň prišli mladomanželom pogratulovať. Nechýbal napríklad premiér Eduard Heger s manželkou a prekvapením bola účasť Erika Tomáša z Hlasu-SD. Potriasť rukou županovi prišiel aj bývalý futbalista Filip Šebo s polovičkou, speváčkou Emmou Drobnou.

Došiel aj herec Vlado Černý, ale prečo chýbali členovia SaS, do ktorej patrí aj Droba? Nedostavil sa totiž Richard Sulík!

„V žiadnom prípade nie sme pohádaní. Mal som dlhodobo naplánovaný výlet s priateľmi, keďže je predĺžený víkend,“ uviedol minister hospodárstva pre portál pluska.sk.

Chýbala aj Jana Bittó Cigániková či minister školstva Branislav Gröhling. Aj ten však mal podľa spomínaného webu už na víkend iný plán. „S manželom máme druhé výročie svadby a budeme mimo Slovenska,“ ospravedlnila sa aj Cigániková.

Ďalšie aktuálne témy

Droba sa oženil
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM