Magazín

ZMRZAČILI jej telo na nepoznanie: Saru zlákala LACNÁ plastika v top destinácii Slovákov!

Mladá mamička túžila po peknom tele. No Sara už nikdy nebude ako predtým. Prišla o prsník a neskončilo to len pri tom!

Ilustračný obrázok k článku ZMRZAČILI jej telo na nepoznanie: Saru zlákala LACNÁ plastika v top destinácii Slovákov!
Zdroj: instagram.com/saragetssleeved21

33-ročná Sara neodolala a ľahla si pod nôž po tom, čo jej za skrášľujúce zákroky v istej klinike narátali sumu 14-tisíc libier (v prepočte niečo cez 16-tisíc eur). Jej beauty premena zahŕňala plastickú operáciu brucha, pŕs a ďalších troch procedúr. No Sara sa z nového tela neteší, po 13-hodinovej operácii už nikdy nebude taká, ako predtým.

„Mám dve diery v bruchu, nemám prsia, mám na chrbte hrb a neustále ma to bolí. To, čo sa tam stalo, mi zničilo život,“ opísala mamička z južného Walesu pre MailOnline.

Operácia v Anglicku by ju stála 33-tisíc libier (v prepočte 38 547 eur) a preto sa vybrala do tureckej Antalye. Oblasť je vyhľadávaná aj medzi našincami pre krásne pláže, ale dlhší čas si ju mnohí vyberajú pre cenovo dostupný „kozmetický turizmus.“

Oddelenie pre plodnosť a pôrody?

Mladá mamička si všimla počas predoperačného vyšetrenia, že sa nachádza na oddelení pre plodnosť a pôrod. Neodradil ju ani príchod chirurga, ktorý jej pred operáciou oznámil, že si ide „pripraviť nôž“. Pacientka nemohla hneď zhodnotiť výsledok, zobudila sa v kompresnom obleku.

Stihla podpísať akési papiere v tureckom jazyku a následne ju mali podľa vlastných slov prepustiť na hotel. Skrášľujúca klinika jej neposkytla žiadnu ďalšiu starostlivosť.

„Sara zistila, že jej chirurg operoval nielen žalúdok a prsia, ale odstránil jej aj kožu z rúk a bokov. Lekári jej údajne odobrali toľko kože z hrudníka, že nemohla dobre dýchať. Keď sa konečne mohla pozrieť na svoje telo, zostala zhrozená,“ píše The Sun.

Pacientka okrem zjazvenia prežívala veľké bolesti a myslela až na to najhoršie: „Zavolala som manželovi a povedala som, že zomieram, a prosila som ho, aby sa postaral o naše štyri deti.“

Po návrate jej odstránili prsníky

Po návrate domov netrvalo dlho a skončila v rukách tamojších doktorov. Ako pripomína The Sun, žena mala infikované rany a následne ju museli znovu operovať, „aby sa pokúsili napraviť škody, ktoré spôsobil jej chirurg v Turecku.“

„Odumrel jej pravý prsník, pričom časť ľavého prsníka bola zasiahnutá tiež, a to v dôsledku poškodenia tkaniva. Napriek maximálnemu úsiliu lekárov jej zostali diery v žalúdku a hrčky pod kožou, kde odumrelo tukové tkanivo,“ píše tamojší portál.

„Tá trauma je taká obrovská, že mávam nekonečné nočné mory. Urobila by som čokoľvek, keby som mohla vrátiť čas,“ vyznala sa Sara, ktorá verejne na sociálnej sieti varuje ženy pred zákrokmi v zahraničí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM