han Magazín

Čaputová sa predviedla v NETRADIČNOM outfite: POZRITE, prezidentka si obliekla kroj! FOTO

Radosť, smiech a spev! Tak opísala prezidentka Zuzana Čaputová stretnutie so seniormi z Folklórneho speváckeho súboru Radosť.

Ilustračný obrázok k článku Čaputová sa predviedla v NETRADIČNOM outfite: POZRITE, prezidentka si obliekla kroj! FOTO
6
Galéria

Hlava štátu je známy tým, že si na oficiálne podujatia vyberá oblečenie podľa módnych „predpisov“. Preto ju najčastejšie vidíme v šatách, ktoré si farebne doladí.

Niečo iné

Niekedy sa však prezidentka nahodí inak, ako jej káže etiketa. Napríklad pred niekoľkými dňami si na túru obliekla legíny s batohom a na nohách mala botasky. Najnovšie sa na sociálnej sieti pochválila niečím rýdzo slovenským. Pri príležitosti prijatia Speváckeho folklórneho súboru Radosť sa aj ona nahodila do kroja.

„Čistá radosť! Také bolo stretnutie s Pezinčankami a Pezinčanmi z folklórneho súboru Radosť,“ napísala Čaputová na Facebooku.

Aj sa spievalo

Nezostalo však len pri dobrej nálade, pretože prezidentka si aj zaspievala. „Bolo úžasné si len tak pre radosť zaspievať, zasmiať sa, porozprávať. Aj vďaka krásnemu kroju, ktorý ste mi priniesli vyskúšať, som sa cítila ako jedna z vašich členiek. Ďakujem, že rozdávate energiu a dobrú náladu už 15 rokov nielen doma, ale robíte dobré meno Slovensku aj vo svete,“ dodala Zuzana Čaputová.

Čaputová na TÚRE

Aha, takto vyzerala prezidentka ako TURISTKA, keď sa nahodila do legín a tenisiek.

Výber z aktuálnych tém:

Čistá radosť! Také bolo stretnutie s Pezinčankami a Pezinčanmi z folklórneho súboru Radosť. Bolo úžasné si len tak pre...

Posted by Zuzana Čaputová on Thursday, August 4, 2022
Prezidentka Čaputová si obliekla kroj
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM