Zo zahraničia

Českom otriasol OHAVNÝ prípad: Ženu mal v byte ZAVRAŽDIŤ mladý ŠKOLÁK!

Česko sa spamätáva z ďalšieho beštiálneho útoku. Mladý školák sa priznal k vražde 38-ročnej ženy.

Ilustračný obrázok k článku Českom otriasol OHAVNÝ prípad: Ženu mal v byte ZAVRAŽDIŤ mladý ŠKOLÁK!
Zdroj: Policie České republiky

Pred dvoma dňami objavili v jednom z bytov v Olomouci mŕtvu 38-ročnú ženu. V utorok (16. januára) prijali oznam od 40-ročného muža, ktorý sa nevedel skontaktovať s bývalou partnerkou a mal o ňu vážne obavy.

Objavili telo

Policajná hliadka okamžite vyrazila na tamojšie sídlisko. „Po vstupe do bytu našla tridsaťosemročnú ženu bez známok života. Okolnosti na mieste poukazovali na podozrivé úmrtie zavinené cudzou osobou,“ informovala polícia.

Hliadka miesto činu zaistila a privolala okresných a krajských kriminalistov. Zároveň rozbehla veľké pátranie po neznámom páchateľovi.

K vražde sa priznal školák

Prípad si prevzali kriminalisti odboru obecnej kriminality krajského riaditeľstva.

„Na základe zaistených stôp a vykonaného vyšetrovania do rána zadržali podozrivú osobu mladšiu pätnástich rokov, ktorá sa k činu priznala,“ dodala polícia.

Muži zákona zároveň upozornili, že vzhľadom na nízky vek podozrivého chlapca nie je možné k prípadu prezradiť viac informácií.

„Kriminalisti vo veci zahájili úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania zvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý trestný zákonník stanovuje trest odňatia slobody na dvanásť až dvadsať rokov,“ uviedla polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM