ELA Magazín Lifestyle

Chcete sa ubytovať v korunách STROMOV? Na Slovensku má vyrásť rozsiahly rekreačný komplex

Ako informujú Hospodárske noviny, areál nového rozsiahleho komplexu by sa mal nachádzať na severe krajiny neďaleko poľských hraníc. A bude ponúkať viaceré lákadlá!

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa ubytovať v korunách STROMOV? Na Slovensku má vyrásť rozsiahly rekreačný komplex
Zdroj: unsplash.com

Oravský raj

Nová prevádzka sa má volať Rezort Oravský Raj a vyrásť by mala na mieste bývalého hotela Biela farma v obci Sihelné, informujú HN.

Developer chce podporiť cestovný ruch v regióne. Hostia by totiž mali mať o program postarané v každom ročnom období – či už v podobe zimnej lyžovačky, letnej turistiky, alebo celoročne realizovateľných rekreačných pobytov.

Apartmány v korunách stromov

„Bielu farmu nahradí Hotel Husky a Školiace centrum, ktoré doplní stavba s názvom Panoramatické Apartmány. Súčasťou bude aj Chalet Gold a Silver, Vila Herud, Wellness Hotel Biela Farma, Apartmány Rožec a Hotel Hrádok,“ píšu Hospodárske noviny.

„V rovnomennom kaštieli budú situované Apartmány Kaštieľa Hrádok a kancelárie,“ dodali.

Okrem športovísk, bazénov a rybníka má byť v rámci projektu údajne otvorených až 18 budov doplnených o garáže. Súčasťou areálu majú byť aj jedinečné apartmány v korunách stromov. V súčasnosti nie je známe, kedy sa nový rezort sprístupní verejnosti. Podľa informácií čas výstavby nebude dlhší ako 2 roky.

Ilustračné foto

Neprehliadnite aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM