Magazín

Chystáte sa na RANDE? Tieto znamenia zverokruhu by NEMALI spolu chodiť!

Niektoré znamenia zverokruhu to nemajú vo vzťahu ľahké. Astrológovia veria, že existuje šesť dvojíc, ktoré by to nemali radšej ani skúšať! Ste medzi nimi tiež?

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na RANDE? Tieto znamenia zverokruhu by NEMALI spolu chodiť!
Zdroj: pixabay.com

Astrológovia veria, že existujú znamenia, ktoré by sa nemali snažiť o rande či spoločnú domácnosť. Ste medzi nimi tiež?

1. Baran a Rak

Barani uvažujú rýchlo a zároveň sa snažia využiť akokoľvek získanú romantiku. To sa však nepáči Rakom, ktorí potrebujú na všetko čas – aj v otázke radenia, lásky či vzájomného zbližovania. „Sú sentimentálni a potrebujú čas, aby si vybudovali dôveru. Pre nich je romantika umeleckým dielom a všetko je u nich o detailoch,“ píše pre PureWow astrologička Jaime Wright.

Niečo však tieto dve znamenia spája: Sú iniciátormi akéhokoľvek vzťahu, no až na malé výnimky je pravdepodobné, že spoločný plameň im veľmi rýchlo vyhasne. Ako partneri prechádzajú tŕnistou cestou, musia často hľadať kompromisy, čo vyúsťuje do rýchleho konca.

2. Blíženci a Škorpión

Zatiaľ čo Blíženci lietajú v oblakoch a často menia plány, je to Škorpión, ktorý potrebuje vedieť o svojej polovičke všetko a hneď! Predstaviteľ ôsmeho znamenia znáša nestálosť svojho partnera veľmi ťažko.

„Škorpión sa bude čoraz menej cítiť komfortne a bezpečne. Nebude sa viac snažiť o trvalé partnerstvo,“ pripomína astrologička.

Existujú však stabilné vzťahy, sú však skôr výnimkou. „Zdá sa, že tento pár nedokáže spolu fungovať, ale z nejakého záhadného dôvodu poznám páriky Blíženci-Škorpión. Napriek ich rozdielom sú skvelými priateľmi, ale s veľmi zlým zmyslom pre humor. Dokázali si však udržať spoločnú iskru,“ prezrádza Jaime Wright.

Ktoré ďalšie dvojice kráčajú po tenkom ľade? Prečítate na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM