Magazín

Čo si obuť po lete? Toto sú najtrendovejšie jesenné TOPÁNKY

Trendom budú originálne aj praktickejšie kúsky. Toto sú najštýlovejšie jesenné dámske topánky.

Ilustračný obrázok k článku Čo si obuť po lete? Toto sú najtrendovejšie jesenné TOPÁNKY
9
Galéria

Jeseň je čoskoro za dverami. Tiež neviete, čo si obuť? Možno sa inšpirujete, prinášame vám výber top topánok, ktoré budú najväčším hitom jesene 2023.

1) Nekráčajte, tancujte

Túžite po originálnosti? Počas jesene si prídete na svoje. Veľkým hitom budú topánky pripomínajúce balerínky, no na vysokom opätku. „Baletné topánky sa prispôsobili, prešli z tanečnej plochy medzi nás, keď značky ako Repetto a Capezio preniesli svoje baletné papuče medzi masy ľudí,“ vysvetľuje Rickie de Sole, riaditeľka istého módneho reťazca pre Marie Claire a pripomína, že to už bol len krok k tomu, aby baleríny na opätku objavili opäť značky ako Miu Miu či napríklad Khaite.

Sú to hravé topánky a vynikajú svojou ľahkosťou a sviežosťou. „Balerínky boli nevyhnutnou letnou topánkou, takže je prirodzené, že jesenná sezóna bude nasledovať ich svieži vzhľad,“ poznamenáva Rickie de Sole.

2) Vysoké čižmy

Hitom budú čižmy pod kolená v rôznej farbe a výške podpätku. „Čižmy po kolená ponúkajú tú najlepšiu prechodnú obuv. Na jeseň si oblečiem letné šaty a svoje sandále vymením za čižmy a získam hneď elegantný vzhľad,“ vysvetlila Rickie de Sole.

Niektoré letné šaty tak hneď nemusíte odkladať do skrine, vynosíte ich ešte na začiatku jesene.

Ktoré topánky budú ešte počas jesene IN? Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Jesenná trendy obuv
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM