TOS Lifestyle

ČO spolu riešili? Pamela Anderson podrobne opísala bizarné stretnutie s Putinom!

Ruský prezident ukázal Pamele Anderson svoje podzemné sídlo. Ich stretnutie bolo poriadne bizarné!

Ilustračný obrázok k článku ČO spolu riešili? Pamela Anderson podrobne opísala bizarné stretnutie s Putinom!
Zdroj: TASR/AP , Youtube.com/Baywatch

Pamela Anderson, z ktorej urobil seriál Baywatch hviezdu svetového formátu, po čase strhla na seba veľkú pozornosť vydaním autobiografie, v ktorej žiadna téma nie je tabu.

Okrem iného sa v nej podelila o spomienky z návštevy Kremľa, kam ju osobne pozval Vladimir Putin.

Pamela Anderson ako známa aktivistka za ochranu zvierat pred rokmi nadviazala s ruským prezidentom kontakt a chcela od neho, aby zastavil dovoz výrobkov z tuleňov.

Podzemné mesto

Ten jej prianie o rok na to splnil a hereckú hviezdu pozval na návštevu. Pozvanie neodmietla, zakrátko letela do Moskvy.

„Podávali sa úžasné vegánske jedlá. Podrobne sme prebrali ťažkú situáciu veľrýb,“ opisuje podľa servera Onet.pl Pamela Anderson. Mala pocit, že ruský prezident ju počúval tak na jedno ucho a rozhovor ho zjavne nudil.

Rozhodol sa ho prerušiť a navrhol obhliadku svojho sídla. „Vstúpili sme do moderného výťahu, ktorý bol okrem dverí celý priesvitný. Keď sme zišli dole, bolo tam niečo doslova ako podzemné mesto. V jednej z miestností bola zubárska stolička. Hostiteľ vtipkoval, že nenávidí chodiť k zubárovi,“ uvádza herečka vo svojej knihe.

Rozdielny humor

Kráska z Baywatchu si spomína, že keď prechádzali okolo miestností s malými okienkami vo dverách, ktoré vyzerali ako väzenské cely, zažartovala, že ak niekto zmizne, bude vedieť, kde ho hľadať.

Priznáva, že vôbec nikto sa na jej slovách nezasmial.

Podľa jej slov ju zase nepobavil Putinov návrh, že si domov môže vziať auto, ktoré údajne kedysi patrilo Eve Braunovej, dlhoročnej partnerke a v posledných dňoch života aj manželke nacistického vodcu Adolfa Hitlera.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM