Magazín

Dámy, aj v zime budete JEDINEČNÉ: Zo šálu urobte ČIAPKU a očaríte každého!

Niekedy na dokonalý outfit netreba veľa. Vedeli ste, že dokážete premeniť väčší zimný šál na hrejivú čiapku?

Ilustračný obrázok k článku Dámy, aj v zime budete JEDINEČNÉ: Zo šálu urobte ČIAPKU a očaríte každého!
Zdroj: instagram.com/claudyamoreira

Zima neprináša len najkrajšie dni roku, ale aj nepríjemné mrazivé počasie. Je to obdobie vrstvenia a teplých čiapok či šálov. Máte pocit, že vám žiadna pokrývka na hlave akosi nesedí alebo túžite po niečom neopozeranom? Skúste si ju vytvarovať podľa seba. Viete, ako si ju vyrobiť na počkanie?

Zoberiete väčší šál a z jednoduchého uzlu vytvoríte elegantnú čiapku.

Raz-dva a je to!

Ako na to? Natiahnite pred seba zimný šál a priložte ho ku krku tak, že konce prehodíte za ramená. Potom si šál prekrížte a spustite opäť pred ramená. Na krku vám vznikne akýsi kruh, ktorý si môžete zmenšiť alebo zväčšiť podľa potreby či svojho vkusu. Zoberte konce šálu a prevlečte ho cez kruh z vonkajšej strany. A je to! Postup si môžete pozrieť v priloženom videu.

Odporúčame použiť dlhší šál, vďaka ktorému docielite pompéznejší vzhľad.

Mnohé ženy si nevedia vynachváliť takúto pokrývku hlavy a svoj hrejivý kúsok ukazujú na internete. Pochválila sa aj Claudya, ktorá zvolila bielu variantu. Netrvalo dlho a spustila lavínu pozitívnych reakcií. „Naozaj milujem tento štýl. Nikdy som s radosťou nenosila veľké zimné šály. Ale teraz si ich obľúbim,“ napísala pod takéto video mladé dievča.

Kreatívny kúsok ocenila aj majiteľka krátkeho strihu: „Idem to otestovať! Moja holá hlava ti vopred ďakuje,“ napísala Sára. „Taký úžasný a šikovný nápad,“ komentovala zase Anika.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Dámy, vyskúšate si takto uviazať šál?

nie 43%
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM