ELA Správy Politika

Danko neverí, že Čaputová dostala v USA covid: Neprijali ich, prišli s dlhým nosom ako CHUDÁCI

Národniar a podpredseda parlamentu sa obul do prezidentky Zuzany Čaputovej. Podľa neho sa vrátila domov s celou delegáciou z USA len preto, že ich tam nik neprijal.

Ilustračný obrázok k článku Danko neverí, že Čaputová dostala v USA covid: Neprijali ich, prišli s dlhým nosom ako CHUDÁCI
Zdroj: TASR/Martin Baumann

"Včera som sa musel smiať, ako Čaputová dostala covid. No určite! To vymyslel Strižinec len preto, lebo ich tam nikto neprijal. Dopadli ako totálni chudáci,“ začal posmešne svoje krátke video Andrej Danko. Reagoval na správu z nedele, kedy prišla správa, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová mala pozitívny test na covid.

„Išli do Spojených štátov na biznis cestu a prídu domov s dlhým nosom. Nech je to ponaučením pre každého, kto si myslí, že keď budeme počúvať Západ, tak si nás budú vážiť,“ vyhlásil prezidentský kandidát Danko s úškrnom.

Slováci ho vysmiali

Kto našu prezidentku nemal prijať, nekonkretizoval. Pod video akurát napísal, že „Biden nemal čas na Čaputovú.“ Dankovi zrejme ušlo, že prezidentka je v USA už niekoľko dní, kam sa presunula z Kanady. A jej program je vyše týždňa pestrý.

V San Franciscu ju privítala primátorka mesta London Breed, vystúpila na podujatí Slovaks meet Slovaks, na ktorom sa stretla podnikateľská delegácia s komunitou Slovak PRO, vystúpila na biznis fóre a udeľovala štátne vyznamenania. Stretla sa aj s viceprezidentkou YouTube Leslie Millerovou. Zo San Francisca sa mala presunúť do Pittsburghu, žiaľ, pracovnú cestu pre zdravotný stav musela skrátiť.

Zrušila preto v nedeľu v Pittsburghu program posledného dňa svojej pracovnej cesty v USA.

Na univerzite v Pittsburghu mala naplánované stretnutie s krajanskou komunitou a s predstaviteľmi fraternalistických združení, ktoré podporujú Program slovakistických štúdii na univerzite.

Dankovi to natreli

Hovorca hlavy štátu Martin Strižinec doplnil, že vzhľadom na zdravotný stav prezidentka zároveň ruší aj svoj pracovný program po návrate na Slovensko na najbližšie dni.

Nuž a pozorní Slováci to rovno Andrejovi Dankovi, podľa ktorého na Zuzanu Čaputovú nikto v USA nečakal, v komentároch natreli.

„Toto je totálne klamstvo. A ľahko overiteľné. Prezidentka zdieľala fotky a videa z cesty, kde sa stretla s rôznymi štátnymi predstaviteľmi a ľuďmi z podnikateľského prostredia. Stačí sa pozrieť na jej FB alebo Instagram. Takže je klamstvo, že by nemali záujem ju prijať,“ napísala Petra.

„Čo je toto za človeka??? Musel sa smiať, keď dostala covid. Takto môže reagovať len prepitý mozog,“ odkázala Dankovi Katarína.

„Tak toto je ukážka totálneho chrapúňstva, úbohosti a malosti, keď sa jeden vysokopostavený opilec takýmto spôsobom vyjadruje o hlave štátu. Čo keby ste namiesto takýchto tupých videí konečne zverejnili video z vašej nehody?,“ pýta sa ho Erika.

„Jasne, nikto ich tam neprijal…Oni prileteli cela delegácia do USA a vtedy začali riešiť, že kam pôjdeme…Skúste zavolať hentam a hentam, či náhodou sa nemôžeme zastaviť a neprijmú nás na kávu. Akože, fakt máš tých ľudí za tak retardovaných, že nevedia, že program takejto cesty je dopredu naplánovaný?,“ spýtal sa Lukáš.

Čo je potrebné vedieť?

Andrej Danko opäť uráža prezidentku Čaputovú. Ostro odmietam jeho reči o tom, že si prezidentka SR vymýšľa o svojom...

Posted by Michal Šimečka • Progresívne Slovensko on Monday, February 5, 2024

Biden nemal čas na Čaputovú. #pondelok #praca #rozhovor #politika #slovensko #ludia #obcania #sns #andrejdanko #danko #foryou #fypシ

Posted by Andrej Danko - predseda SNS on Monday, February 5, 2024
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM