Monika Hanigovská Lifestyle

Dojemné! Mala to byť divoká pánska jazda. Partia mužov zachránila 8 životov

Nič dojemnejšie dnes asi neuvidíte! Bujará oslava sa zmenila na niečo úplne iné. Tá mladíkov ešte viac spojila.

Ilustračný obrázok k článku Dojemné! Mala to byť divoká pánska jazda. Partia mužov zachránila 8 životov
Zdroj: Reprofoto/abcnews/JacobRowe

Zrejme každý z nás sa už ocitol v situácii, keď udalosti neskončili tak, ako sme si predstavovali. Extrémne chvíle však zažila istá partia mužov. No tým najkrajším spôsobom!

Partia mužov sa rozhodla, že oslávi rozlúčku so slobodou vskutku bujaro. Mala to byť jedna veľká oslava plná zábavy a alkoholu, píše portál Abc News. Mladíci však ukázali, že na živote každého záleží. Ich dojemný príbeh sa stal hneď virálnym.

Nezvaná návšteva

Mitchel Craddock odišiel s priateľmi na chatu. Mal tam pred svojou svadbou osláviť svoje posledné slobodné chvíle. Plány im však rýchlo zmenila vyhladovaná a vychudnutá sučka.

Nezvaná štvornohá návšteva sa totiž ukázala hneď ráno medzi ich dverami. Skupinka priateľov nerozmýšľala. Vyhladnutú sučku nakŕmili a nazvali ju Annie. Mladíci však spozorovali, že sučka pravdepodobne priviedla na svet šteňatá.

Vaše osudy nás zaujímajú:

Každému sa ušlo

Táto úvaha sa vyplnila. Počas prechádzky si všimli, že ich nová štvornohá kamoška sa náhle zmenila. Začala sa správať nervózne. Mladíci začali hneď prezerať okolie neďalekého lesa.

Netrvalo dlho a bezbranné šteniatka našli v zakrytej diere. Napočítali v nej „sedmičku životov“. Bujará oslava naraz dostala stopku. Peniaze, ktoré chceli minúť na alkohol, použili na zabezpečenie ich ďalšieho života.

Neostalo len pri dočasnej starostlivosti. Mladíci ukázali skutočne veľké srdce a šteniatka si medzi sebou podelili. Každému z partie sa ušlo jedno, pričom osamote nenechali ani zatúlanú Annie. Partia sa dodnes pravidelne stretáva v početnejšej „psej zostave“.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Všetko dôležité zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM