Správy Zo Slovenska

Taxislužba Bolt pozastavila prevádzku na celom Slovensku

Na základe posledných opatrení vlády o zákaze prevádzkovania taxislužieb na prevoz ľudí, služba Bolt pozastavila prevádzku na celom Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Taxislužba Bolt pozastavila prevádzku na celom Slovensku
62
Galéria

Informoval regionálny manažér spoločnosti Bolt pre strednú Európu Roman Sysel. Taxíky spoločnosti nepremávajú od pondelka 16. marca.

Spoločnosť kladie za svoju prioritu ľudí a ich bezpečnosť. Pozastavením prevádzky chce ochrániť zdravie partnerských vodičov, cestujúcich a aj svojich zamestnancov.

„Aj naďalej by sme chceli slúžiť ľuďom a pomáhať im s jednoduchým presunom po meste, ale budeme rešpektovať nariadenia vydané vládou SR,“ uviedol Sysel. O termíne obnovenia služby budú verejnosť informovať.

„Bolt zároveň ponúkol na Slovensku pomoc a plnú spoluprácu v boji proti šíreniu nového koronavírusu premiérovi SR, príslušným ministerstvám a zástupcom miest, v ktorých pôsobí,“ dodal Sysel.

Ako uviedol dosluhujúci premiér SR Peter Pellegrini (Smer-SD)v pondelok (16. 3.), taxíky síce môžu jazdiť, prevážať však môžu len tovary, prípadne môžu byť využívané ako donášková služba.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM