Barbara Dallosová Krimi

Dramatická záchrana! Dôchodkyňa ostala uväznená v aute v rozbúrenom potoku, FOTO

Okrem Rudna poznačeného tragédiou trápia záplavy aj ďalšie obce v okolí Žarnovice. Vodička, inak 78-ročná pani, vraj ani nevedela, ako sa ocitla v divokej vode.

Ilustračný obrázok k článku Dramatická záchrana! Dôchodkyňa ostala uväznená v aute v rozbúrenom potoku, FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajti z obvodného oddelenia v Žarnovici boli v utorok (18. 5) privolaní do obce Voznica, ktorá susedí s Rudnom nad Hronom. Ich pomoc potrebovala staršia vodička, ktorá s autom uviazla v rozbúrenom potoku. Informuje o tom krajská polícia na sociálnej sieti.

Ani obec Voznica neobišla veľká voda, ktorá potrápila viaceré územia stredného Slovenska.

„Policajti okamžite vyrazili na miesto a zistili, že v potoku sa naozaj nachádza auto, v ktorom bola zakliesnená 78-ročná vodička. Okamžite privolali ďalšie záchranné zložky, s pomocou ktorých staršiu pani z koryta potoka vyslobodili,“ uvádza polícia.

Pani údajne prechádzala autom po moste a ani sa nenazdala, zrazu sa ocitla v rozdivočenom potoku. „Vďaka rýchlej a pohotovej reakcii kolegov zo Žarnovice sa ju podarilo bez ujmy na zdraví zachrániť!“ dodávajú muži zákona.

Vyliaty Hron zasiahol aj okrajové časti Žiaru nad Hronom. Zábery zo Slnečnej stráne a okolia Šibeničného vrchu nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

FOTO: Vyliaty Hron v okolí Žiaru nad Hronom
7
Galéria
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM