Jakub Forgács Zo Slovenska

Exminister Krajčí má ŠIESTE dieťa: Gratuloval mu aj Matovič, akú poznámku si NEODPUSTIL?

Marekovi Krajčímu zablahoželal k potomkovi aj jeho blízky priateľ a súčasný minister financií Igor Matovič.

Ilustračný obrázok k článku Exminister Krajčí má ŠIESTE dieťa: Gratuloval mu aj Matovič, akú poznámku si NEODPUSTIL?
Zdroj: FB Igor Matovič

Po Boriskovi Kollárovi tu máme ďalšieho čerstvého otecka z radu politikov. Zatiaľ, čo v prípade šéfa parlamentu a predsedu strany Sme rodina Borisa Kollára išlo v poradí o 12. potomka, exministra zdravotníctva sa teší zo šiesteho dieťaťa.

Ako ešte začiatkom júla uviedol portál pluska.sk, podľa Krajčího bol príchod šiesteho dieťaťa, tak ako zakaždým, „prekvapením a darom“. „Každé jedno dieťa je obrovský dar a koľko ich zvládneme, to naozaj nevieme. Už neplánujeme ďalšie deti, ale to nikdy nevieme,“ netrúfal si pre portál predpovedať budúcnosť.

Marekovi Krajčímu zablahoželal k potomkovi na sociálnej sieti aj jeho blízky priateľ a súčasný minister financií Igor Matovič. „Čerstvý 6-násobný tatko … ešteže ich máme … rodiny, ktoré sa neboja prijať k sebe kopu detí a ešte sa o ne aj vzorne starať. GRATULUJEM, Marek a Kamilka,“ napísal Matovič.

Čerstvý 6-násobný Tatko … ešteže ich máme … rodiny, ktoré sa neboja prijať k sebe kopu detí a ešte sa o ne aj vzorne starať. GRATULUJEM, Marek a Kamilka 👍

Posted by Igor Matovic on Friday, July 22, 2022

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM