han Šport Tenis

Federer môže len závidieť: Hantuchová vylepšila jeho výzvu a zapinkala si v lodičkách, VIDEO

Počas karantény zavesil švajčiarsky tenista Roger Federer na instagram zaujímavú výzvu. Zareagovala na ňu Daniela Hantuchová a dodala jej šmrnc!

Ilustračný obrázok k článku Federer môže len závidieť: Hantuchová vylepšila jeho výzvu a zapinkala si v lodičkách, VIDEO
7
Galéria
Zdroj: instagram

Niekdajšia špičková tenistka už síce nehrá profesionálne, ale stále sa pohybuje v kolotoči tohto športu. Ako moderátorka a komentátorka sa zúčastňuje turnajov.

Má to v ruke

Daniela má 36 rokov a počas kariéry bola aj svetovou päťkou, čiže rozhodne za pár mesiacov tenis nezabudla hrať. Aj podľa jej oficiálneho konta na sociálnej sieti si rada a často zahrá na kurtoch. Teraz však išlo o výzvu fenomenálneho Federera.

Roger a výzva

Áno, Švajčiar počas domácej karantény vyzval cez svoj instagram všetkých, aby sa zapojili do zaujímavej hry. Máte sa postaviť čo najbližšie ku stene, zobrať si do ruky raketu a pinkať si s loptičkou čo najrýchlejšie. Vyzerá to síce ľahko, ale zápästie dostane poriadne zabrať.

Sexi outfit

Hantuchová si jeho výzvu však trochu upravila a namiesto rakety použila panvicu a obula si topánky na vysokom opätku. „Je to ženská verzia, takže treba vysoké podpätky a panvicu. Samozrejme, že muži sú tiež vítaní. Nemôžem sa dočkať na vaše videá,“ vtipne pomenovala Daniela video, na ktorom to rozbalila.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM