han Politika

Fico prišiel s NÁVODOM ako obísť opatrenia: Za mamou pôjdem na BEŽKÁCH! VIDEO

Líder Smeru-SD Robert Fico označil protipandemické opatrenia vlády počas Vianoc za nezmyselné. Úsmevným spôsobom ukázal ako ich obísť.

Ilustračný obrázok k článku Fico prišiel s NÁVODOM ako obísť opatrenia: Za mamou pôjdem na BEŽKÁCH! VIDEO
4
Galéria

Bývalý premiér a kritik súčasnej vládnej koalície svoje odporúčanie predviedol na videu. Oblečený v obleku si pripol na topánky bežky a vyhlásil, že takto pôjde za svojou mamou do Topoľčian.

Poukázal na opatrenia, ktoré zakazujú návštevy príbuzných počas Vianoc, ale vychádzky za účelom individuálneho športovaniu sú povolené.

Stupídne zákazy

„Chcete navštíviť na Vianoce svojich rodičov a priniesť im darčeky, ako to robíte celý život? Tento rok vám Heger, Matovič, Kollár a Sulík odkazujú, že prepáčte, nedá sa. Dá sa len vtedy, keď zomrú. Páni vo vládnej koalícii, ste vy vôbec pri zmysloch?“ hovorí vo straníckom videu Fico.

„Nebuďme v depresii. Odporúčam obídenie tohto stupídneho zákazu. Na cestu sa môžete podľa tohto uznesenia vybrať len vtedy, ak chcete byť v prírode alebo idete individuálne športovať. Ja som si dnes už vytiahol bežky a dám to na individuálny šport a možno za deň prídem k mame do Topoľčian,“ radí Robert Fico.

Predseda Smeru si priamo pred centrálou v bratislavskom Ružinove navliekol na nohy bežky, zobral do rúk bežkárske palice a vyrazil.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Fico na bežkách
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM