ELA Magazín

FOTO: Výnimočný deň pre herca Michala Domonkoša: Stal sa OTCOM prvorodenej dcérky!

Dnešný deň sa navždy stane výnimočným pre známeho dabingového herca a moderátora Michala Domonkoša. Nielenže je prezidentský, práve dnes jeho manželka priviedla na svet vytúžené dieťatko.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Výnimočný deň pre herca Michala Domonkoša: Stal sa OTCOM prvorodenej dcérky!
6
Galéria

Popredný dabingový herec Michal Domonkoš vlani v lete oznámil na svojom Instagrame radostnú novinku. Svoju priateľku Máriu požiadal počas dovolenky o ruku. Michal, ktorý sa okrem účinkovania v Policajných prípadoch angažoval ako starejší na svadbách, skočil do chomúta koncom roka.

Nuž a sympatickí manželia majú dnes výnimočný deň. Na svet k nim pribudla dcérka. „Máme veľkú radosť a tešíme sa z dcérky. Narodila sa dnes o pol druhej popoludní,“ povedal pre Dnes24 známy herec, moderátor a režisér Michal.

Dievčatko má 3610 gramov a 50 centimetrov a mamička ju priviedla na svet v Nemocnici Bory. Neskôr sa s radostnou správou Michal podelil aj na sociálnej sieti.

„Na dobré sa čaká. Tak veríme, Mia, že aj vďaka tebe bude tento svet lepší a ešte krajší. Tešíme sa z Teba, ľúbime ťa. O to viac je dnešný deň silnejší, že práve dnes by oslavovala moja mamina meniny. Vitaj medzi nami a buď požehnaná,“ napísal Michal.

Herec Michal Domonkoš sa stal otcom prvorodenej dcérky
6
Galéria
Zdroj: Michal Domonkoš

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM